Straffe odds return Real Madrid - Manchester City in halve finale Champions League

Deze woensdag treffen Real Madrid en Manchester City elkander in Estadio Santiago Bernabéu voor de return in de halve finale van de UEFA Champions League. Voorbije week wist Manchester City thuis te winnen met 4-3 van de Koninklijke uit Madrid en beginnen op verplaatsing dus met een lichte voorsprong. Check de straffe odds voor de match Real Madrid – Manchester City bij de Belgische wedkantoren via Wedden op Sport.

Historie Real Madrid – Manchester City

De heenmatch in het Etihad Stadion te Manchester werd gewonnen door The Citizens. De ploeg van onze landgenoot Kevin De Bruyne zegevierde met 4-3 van de Madridlenen. De Belg was zelf ook goed voor een treffer die de middenvelder al in de tweede minuut van de match maakte.

Voorbije seizoen speelden de teams in de achtste finales van de Champions League ook al tegen elkander. Manchester City was tweemaal de sterkste en dus was het CL-seizoen voor Real Madrid toen al snel afgelopen. De Engelse ploeg zegevierde tweemaal met 2-1.

In 2016 waren de rollen omgedraaid. Toen ging Real Madrid door naar de finale doordat het eerst een 0-0 gelijkspel werd in Manchester en vervolgens 1-0 in Madrid.

Favorieten

De stand uit de heenmatch zegt nog niet veel over de mogelijke finalist. De 3-4 voorsprong die The Citizens hebben geboekt, kan in Madrid snel teniet worden gedaan. De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen dan ook redelijk gelijkwaardig ingedeeld, maar velen zetten toch al in op winst van Manchester City.

De andere halve finale wordt dinsdagvond bekampt door Villarreal CF en Liverpool FC. Ook in dit duel staat de Engelse ploeg voor met 0-2 en dus zijn The Reds favoriet voor de finale. Voorspellen welke ploegen er in de finale tegenover elkander staan kan al vanaf vandaag. De pre-odds zijn torenhoog!

Odds Real Madrid – Manchester City

Wilt u niets missen van deze topmatch in de hoofdstad van Spanje? Dan kan u vandaag al meespelen en profiteren van straffe pre-odds. De hoogste quotering in het 1×2 spelsysteem staat ingedeeld bij een gelijkspel. De Belgische wedkantoren gaan tot maximaal x4.00 keer de inleg uitkeren aan spelers die correct hebben gewed op een gelijkspel.

Nog meer straffe odds zijn te vinden bij een overwinning van Real Madrid. De bookmakers keren maximaal x3.20 keer uw speelbedrag aan u uit als de Koninklijke uit Madrid zegeviert.

Een ticket van de finale voor Manchester City betekent dat de ploeg uit Manchester ook in Madrid heer en meester is en dat kan u tot maximaal x2.05 keer het speelbedrag opleveren.

Wedden op Voetbal

Nu dit Champions League seizoen bijna afgerond is en er nog vier ploegen kans maken op een finaleplaats, is bij veel voetbalwedders en -liefhebbers de spanning om te snijden. Van welke ploeg verwacht u het meest en op welke ploeg zet u uw geld in? Het blijft een spel om de juiste winnaar te voorspellen en dat maakt Wedden op Voetbal nou zo leuk.

Wilt u uw geluk ook eens beproeven door mee te spelen bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport? Dat kan tot woensdag 4 mei om 21:00 uur, want dan beginnen de topploegen aan de return in stadion Santiago Bernabéu. Vind de strafste pre-odds en fermste bookmakers om te wedden op Real Madrid – Manchester City.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België