Straffe pre-odds Spaanse Supercup finale Athletic de Bilbao - Real Madrid

Deze zondag wordt in Saudi-Arabië de finale van de Spaanse Supercopa gespeeld. De finalisten zijn Athletic de Bilbao en Real Madrid die het in stadion King Abdullah Sports City te Jeddah tegen elkaar gaan opnemen. Veel Belgische wedkantoren hebben straffe pre-odds en ferme bonussen voor de Spaanse Supercup finale Athletic de Bilbao – Real Madrid. Wilt u hiervan profiteren, dan vindt u de betere bookmakers op Wedden op Sport!

Historiek Athletic de Bilbao – Real Madrid

De Spaanse Supercup wordt vanaf het seizoen 2019-2020 door vier teams gespeeld. Het betreft de winnaar en de nummer twee van de Primera División. De overige twee ploegen zijn de winnaar en verliezend finalist van de Copa del Rey. De bekerwinnaar in dit geval FC Barcelona speelt tegen de nummer twee dat dit seizoen Real Madrid was. De landskampioen Atletico Madrid speelt tegen de verliezend finalist: Athletic de Bilbao.

Favoriet Athletic Bilbao – Real Madrid

Voorbije woensdag werd de El Clásico FC Barcelona – Real Madrid al gespeeld. De ploeg uit Madrid met  Rode Duivel Thibaut Courtois op doel won in de verlenging met 2-3 van Barça. Duivel Eden Hazard deed in de Spaanse Klassieker niet mee. De Madridlenen worden ook voor de finale als favoriet aangewezen. In de Spaanse competitie staat Los Blancos op dit moment op de eerste plek.

Athletic Bilbao won voorbije seizoen de Supercup met 3-2 van FC Barcelona. Dit keer bereikt Athletico opnieuw de eindstrijd. De finalist speelde donderdag tegen Atletico Madrid. De ploeg uit Bilbao werd als underdog gezien, maar wist de landkampioen met 1-2 te verslaan. De Madridlenen wisten zelf niet tot scoren te komen. Het ene doelpunt had Los Colchoneros te danken aan een owngoal van Bilbao-speler Unai Simon.

Odds Athletic Bilbao – Real Madrid

De Belgische wedkantoren zien het wel goedkomen met de Rode Duivels bij Real Madrid. Volgens de bookmakers gaat Los Blancos de beker pakken. De hoogste pre-odd wordt dan ook gehanteerd als Athletic Bilbao wint. U kunt bij Bet365 dan maximaal x5.00 keer de inleg scoren.

In het 1×2 spelsysteem wordt een gelijkspel ook hoog ingeschaald. Is er binnen de reguliere speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen, dan krijgen de wedders die dit vooraf hadden voorspeld x4.33 keer de inleg terug. Een overwinning van Real Madrid staat genoteerd op een odd van x1.61 keer uw speelbedrag.

Naast het wedden in de pre-fase kunt u ook uw voetbalkennis testen met live wedden. De quoteringen voor live betting zijn pas bekend als de finale zondag begint.

Wedden op Voetbal

Voetbal is de sport waar wereldwijd het meest op wordt gewed. Dat betekent dat er bij topwedstrijden als de finale van de Spaanse Supercup veel belangstellenden zijn. De bookmakers kunnen daardoor altijd straffe quoteringen uitkeren. Wanneer u er het maximale uit kunt halen, ligt aan uw voetbalkennis en het moment dat u inzet. Zorg dat u goed voorbereid een deal maakt met uw bookmaker. Zo heeft u de meeste kans op een succesvolle weddenschap.

De Spaanse Supercup finale zal gespeeld worden op zondag 16 januari om 18:00 uur. Het stadion King Abdullah Sports City te Jeddah zal het decor zijn van de eindstrijd tussen Athletic Bilbao en Real Madrid. Gaat u ook Wedden op Voetbal? Ga dan naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en speel vandaag al mee.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België