Supercup Club Brugge - KRC Genk voorspel de winnaar

Direct na het beëindigen van EURO2020 gaat de focus terug op het Belgische voetbal. Deze zaterdag wordt het nieuwe voetbalseizoen afgetrapt met de finale van de Supercup. Kampioen Club Brugge en Cupwinnaar KRC Genk bekampen elkaar voor deze eerste prijs van het nieuwe seizoen. De Bruggenaren zijn favoriet voor de overwinning en dit komt mede doordat landskampioen in het eigen Jan Breydel mag aantreden tegen bekerwinnaar Genk. Welke ploeg wint de Supercup 2021? Speel mee via Wedden op Sport en scoor de strafste pre-odds.

Statistieken Club Brugge – KRC Genk

Club Brugge werd voorbije seizoen voor de zeventiende keer landskampioen van België. In de play-offs had de ploeg van coach Philippe Clement het zwaar, maar in de reguliere competitie had Club al zoveel punten gehaald dat het kampioenschap als nog een feit werd.

Racing Genk gaat de Supercup in als bekerwinnaar van het voorbije seizoen. De Genkies wonnen de Croky Cup finale van Standard Luik (1-2) en wisten in de halve eindstrijd ook al af te rekenen met RSC Anderlecht (1-2). De ploeg uit Genk speelt voor de derde keer in haar clubbestaan de Supercup. Voorbije jaar werd de Supercup door bekende reden niet gespeeld. De laatste keer dat de Supercup werd gehouden was dan ook in 2019 en toen veroverde Racing Genk deze trofee door KV Mechelen met 3-0 te hebben verslagen.

Het is de eerste keer dat Club Brugge en Racing Genk elkaar treffen in de Belgische Supercup. De Genkies spelen deze match pas voor de derde keer en Brugge voor de vijftiende keer. De Supercup wordt sinds 1979 gespeeld en RSC Anderlecht pakte de prijs ook al dertien keer.

Favorieten

De teams wisten het elkaar de voorgaande matches zeer lastig te maken. Zo won Genk in het slot van de competitie tweemaal van Club. In de Luminus Arena versloeg het team van coach John van den Brom de Bruggenaren met 3-0. Twee weken later zegevierden de Genkies op Jan Breydel van de huidige landskampioen met 1-2.

De landskampioen mag in eigen huis aantreden in de Supercup. Dat betekent dat Club Brugge op eigen Jan Breydel tegen Genk zal uitkomen. De bookmakers zien Blauw-zwart mede daardoor als favoriet voor de winst. Mocht Genk zegevieren, dan zullen de bookmakers beloningen naar hoge hoogtes stijgen!

Odds Club Brugge – KRC Genk

De pre-odds zijn in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers zijn voor de Supercup straf ingedeeld. Winnen de Genkies? Dan kunt u een ferme quotering van x4.20 uw speelbedrag verwachten. Elke tien euro die u speelt, wordt dan al ruim veertig euro waard en dat is vast en zeker mooi meegenomen.

Wees niet getreurd, want ook een gelijkspel krijgt een prima odd mee van de bookmakers. Bij een gelijkspel na reguliere speeltijd zal het tijd zijn voor de verlengingen, maar kunt u alvast x3.90 keer uw speelbedrag op uw bankaccount zien binnenstromen. Een overwinning van Club Brugge staat op x1.71 keer uw aantal ingelegde euro’s ingedeeld. Houd ook de overige quoteringen in de diverse speeltechnieken in de gaten en pak nog een extra beloning met uw voetbalkennis.

Wedden op Voetbal

Nu EURO2020 voorbij is, gaan veel voetbalpunters terug Wedden op Voetbal op hun favoriete (Belgische) club. De Supercup is daar een mooi voorbeeld van.

Bij Wedden op Sport speelt u altijd bij de betrouwbaarste bookmakerskantoren die bovendien de hoogste quoteringen voor u hebben klaarstaan. In dit geval is dat voor de Supercup match tussen Club Brugge en Racing Genk. Twijfel dan ook geen seconde meer en vul subiet uw voorspelling in via Wedden op Sport! Wie pakt volgens u de eerste prijs van dit nieuwe voetbalseizoen 2021 – 2022?

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België