Titelhouder Club Brugge vangt Pro League seizoen met thuismatch tegen KAS Eupen

Titelhouder Club Brugge vangt Pro League seizoen met thuismatch tegen KAS Eupen. Blauw-Zwart treft de ploeg uit het Duitstalige deel van ons land op zondag 25 juli op Jan Breydel. De match vangt aan om 16:00 uur. Wat wordt de uitslag van deze seizoenopener voor Club Brugge? Drop uw voorspelling voor Club Brugge – KAS Eupen en maak kans op straffe winstbonussen via de bookmakersdeals bij Wedden op Sport.be!

Historiek Club Brugge – KAS Eupen

Over de bank genomen heeft Club Brugge weinig te vrezen als KAS Eupen naar Brugge afkomt. Enkel in 2016 werd er verloren. KAS Eupen zegevierde op eigen terrein in de achtste finales van de Belgische beker met 3-2.

In het seizoen 2019 – 2020 verraste KAS Eupen door voor het eerst op zeer lange tijd op Jan Breydel een punt te pakken. Het duel eindigde zoals die was aangevangen, dus met 0-0 stand op het scorebord.

Favoriet

Het hoeft dan ook geen betoog dat de online bookmakers de thuisclub als primus aanmerken. KAS Eupen heeft echter in het voorbije seizoen bewezen een reuzendoder te kunnen zijn. Of dit ook al in de openingsmatch van het nieuwe voetbalseizoen gelukt, is maar stevig de vraag. KAS Eupen kende geen gelukkige voorbereiding. Zo werd er van KRC Genk verloren (2-0) en gelijkgespeeld tegen Sint Truiden (1-1).

Deze geschetste krachtsverhouding is ook subiet terug te zien in de pre-odds verdeling die de top bookmakers hanteren voor deze match uit de eerste speelronde van de Pro League seizoen 2021 – 2022. Hieronder een overzicht van de momenteel geldende maximale quoteringen.

Odds Club Brugge – KAS Eupen

De pre-odds bij de Belgische wedkantoren stijgen vooral bij een winnende voorspelling op KAS Eupen. In de pre-fase levert dit maximaal x11,30 keer uw inzet op.

Bij een draw blijven de odds nog altijd bijzonder ferm! Bij de Belgische bookmakers wordt maximaal x6,25 keer het speelbedrag uitgekeerd aan voetbalwedders die voor een puntendeling kiezen bij het plaatsen van hun voorspelling.

Een winstpartij voor Club Brugge op het eigen Jan Breydel wordt het meest gespeeld bij Wedden op Sport. Het maximale bonuspercentage dat wordt uitgekeerd bedraagt x1,20 keer het ingezette wedbedrag op een Brugse driepunter.

Check alle actuele odds en deals via onze bookmakerspagina. Herbekijk ook de andere speltypen voor hogere bonussen of winstkansen bij Club Brugge – KAS Eupen!

Wedden op Voetbal

Voor het succesvol Wedden op Voetbal in het seizoen 2021 -2022 moet u bij Wedden op Sport.be zijn! Wij krijgen goesting in het nieuwe seizoen dankzij de beste odds en deals bij de Belgische Pro League matches uit de eerste speelronde. Omdat wij weten dat het niet altijd evident is om de juiste weddenschap te kiezen, hebben wij wekelijks voorbeschouwingen, plaatsen we kennisartikelen en geven we tips over het veilig en succesvol online wedden op voetbalmatches! Doet u mee met Club Brugge – Eupen en bent u deze zondag de primus?

De Pro League match Club Brugge – KAS Eupen vangt op zondag 25 juli om 16:00 uur aan. Wees er dus tijdig bij om uw online gokdeal(s) te scoren bij één van de Belgische bookmakerskantoren! Wedden op Voetbal maakt voetbal volgen in de Pro League nog spannender.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België