UEFA Champions League: Club Brugge - Paris Saint Germain

Deze woensdag start Club Brugge haar Champions League campagne met een ferme opdracht. Het ontvangt de Franse equipe Paris Saint Germain. Op Jan Breydel zal Brugge naar verwachting tot het uiterste moeten gaan om PSG van zich af te houden. Geraakt Blauw-Zwart voorbij de ploeg waar Lionel Messi furore maakt? Voorspel Club Brugge – Paris Saint Germain via Wedden op Sport en de scoor bij deze eerste speelronde in UEFA Champions League poulefase!

Historiek Club Brugge – Paris Saint Germain

De huidige Belgische kampioen speelde slechts tweemaal eerder tegen de Franse topequipe. Dit was twee jaar terug, eveneens in de UEFA Champions League. Op Jan Breydel kreeg Club Brugge een pandoering van jewelste. Het verloor met liefst 0-5.

Die uitslag zorgde ervoor dat de Brugse formatie met knikkende knieën afreisde naar Parijs. Maar daar werd een straffe pot op de mat gelegd. Club Brugge verloor met slechts 1-0 en had daar zelfs kans op een puntje. Een resultaat waar ze in Brugge nu ook direct voor zouden tekenen, al blijft winnen natuurlijk het allermooiste. Daarvoor zal de ganse ploeg wel in topvorm moeten verkeren en PSG een mindere dag moeten hebben. Maar in voetbal is niets onmogelijk! Of zoals Brugge-coach Philippe Clement zei op de clubwebsite: “Niemand verliest graag. Iedereen is super gemotiveerd om tegen PSG een goede partij te spelen.”

Favoriet bij Club Brugge – Paris Saint Germain

Volgens de Belgische wedkantoren is Paris Saint Germain zwaar favoriet bij dit openingsduel in Poule A. PSG dankt die status aan resultaten is de voorbije Champions League seizoenen, maar natuurlijk ook aan de komst van Lionel Messi naar de Franse hoofdstad. Bovendien is het vormpeil van PSG prima. Ze wonnen de laatste vijf duels en spoelden daarmee de nederlaag in de Franse Super Cup (1-0 voor OSC Lille) snel weer weg.

Club Brugge daarentegen kende een stroeve seizoenstart. In de Belgische Pro League werden punten verspeeld tegen Cercle Brugge (1-1) en KAA Gent (6-1 verlies). Met de 3-0 overwinning op KV Oostende in de jongste speelronde, werd er toen nog een klein beetje vertrouwen getankt voor deze CL-topmatch tegen PSG.

Odds

De online bookmakers voorspellen dat PSG woensdagavond met drie punten vanuit Brugge naar Parijs vertrekt. Punters die het hiermee eens zijn, kunnen maximaal x1,20 keer hun inleg verdienen met een correcte voorspelling op een winnend Paris Saint Germain.

Denkt u dat Club Brugge een resultaat pakt tegen deze Europese topploeg? Speel dan op een gelijkspel of winst voor de Brugse formatie. Bij een draw is de maximale bonus x6,20 keer uw inleg.

Het gekozen speelbedrag wordt maar liefst x11,25 keer zoveel waard als u gokt op een driepunter voor Club Brugge en de Belgische formatie er daadwerkelijk in slaagt de Franse ploeg te verslaan!

Wedden op de UEFA Champions League

Wedden op Voetbal is altijd leuk, maar bij Champions League matches krijgen veel punters extra goesting. Scoor bij Wedden op Sport.be door via onze bookmakerspagina de beste odds en deals te selecteren! Bepaal wat uw weddenschap gaat zijn, check de quoteringen in ons overzicht en plaats uw voorspelling bij een betrouwbare, veilig bookmaker!

Zo speelt u verantwoord mee, beperkt u de risico’s bij online wedden op voetbal en bent u kanshebber om ferme winstbonussen bij dit UEFA Champions League duel Club Brugge – Paris Saint Germain. De match vangt woensdag 15 september om 21:00 uur op Jan Breydel. Plaats dus tijdig uw voorspelling en speel mee!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België