UEFA Champions League odds

Deze week gaan er weer een pak beslissing vallen. De Belgische bookmakers hebben de UEFA Champions League odds voor de matches van dinsdag en woensdag straf ingedeeld. Speel onder meer op titelhouder Bayern München, Manchester City, Real Madrid of op Atletico Madrid!  Voorspel welke clubs voorbij hun tegenstrever geraakt in deze heenmatches en scoor top-odds Wedden op Sport!

Historiek

De geschiedenis van het lopende Champions League seizoen beperkt zich tot de groepsfase. Hierin plaatste Bayern München zich voor de knock-outfase door als groepswinnaar de matches in Poule A af te ronden. De Duitse kampioen won vijf van de zes matches. Tegenstrever Lazio Roma werd in Groep F knap tweede. Achter het Belgisch getinte Borussia Dortmund werd de ploeg uit Rome tweede. Het schakelde daarmee ook de Belgische kampioen Club Brugge uit. Hierdoor komt Blauw-Zwart nu uit in UEFA Europa League.

De Spaanse topploeg Atletico Madrid eindigde in Groep A als tweede na Bayern München. De huidige koploper in La Liga pakte negen punten uit zes duels en dat was ruim voldoende om door te stoten naar de knock-outfase. Chelsea had in Groep E ook weinig moeite om zich te plaatsen. Met 14 uit 6 werd het de primus in deze groep.

De Duitse Bundeliga equipe Borussia Mönchengladbach ging vanuit de groepsfase als nummer twee door. Alleen Real Madrid deed het beter in Groep B. Manchester City, met Kevin De Bruyne als sterkhouder, deed het in de groepsfase ook prima. The Cityzens wonnen vijf keer en speelde slechts eenmaal gelijk. Maar toen was het reeds geplaatst.

Dan de topmatch voor Belgische fans als Thibaut Courtois en Eden Hazard met Real Madrid in actie komen tegen Atalanta Bergamo. De Italianen eindigden in Poule D als tweede achter Liverpool FC.

Odds UEFA Champions League duels

Voor de pre-odds bij de online bookmakers kijken we eerst naar de wedstrijd Atalanta Bergamo – Real Madrid. Bij dit duel staat er een ruime verdubbeling van uw inleg voor u klaar als Atalanta Bergamo wint! Wie hierop speelt in de pre-match fase ontvangt bij een correcte voorspelling: x2,34 de inleg retour.

Bij de Belgische wedkantoren is de gemiddelde bonus nog hoger als Real Madrid de primus wordt woensdagavond: x2,70. De beste winstbonus scoort u echter bij een gelijke eindstand in Bergamo: x3,50!

Scoren bij Atletico Madrid – Chelsea doet u bij winst van de thuisploeg x2,60. Maar ook als Chelsea de maat neemt van de Spaanse leider is het meer dan de moeite waard om een gokje te wagen: x2,90. Een gelijkspel wordt door de bookies het hoogte ingeschaald: x3,05 keer uw inleg.

Bij Lazio tegen Bayern München strooien de bookmakers met straffe uitkeringspercentages. Gemiddeld pakt u x4,60 uw inleg als de thuisploeg van de regerend Europees en wereldkampioen wint! Gemiddeld pakt u ruim anderhalf keer het ingebrachte cash als Bayern op verplaatsing wint: x1,67. Speelt u bij deze match op een gelijkspel? Dan scoort u een gemiddelde odd van x4,25 keer uw inleg.

Tot slot de pre-wedstrijd quoteringen die de bookmakers hanteren bij Gladbach – Manchester City. Een Duitse zege staat gemiddeld op x4,90 keer uw inzet.

Zelfs bij een winnende gok op favoriet Manchester City scoort u via Wedden op Sport gemiddeld nog x1,30 keer uw inzet. Eindigt het in een gelijkspel? Dan betalen de bookmakers gemiddeld x5,25 keer het ingelegde speelbedrag aan u uit.

Wedden op Voetbal

Goesting in plezante odds bij het Wedden op Voetbal? Speel dan mee op één van de mooie Champions League wedstrijden die op het programma staan. Scoor de beste odds en deals via Wedden op Sport!

U pakt ferme winstbonussen bij een winnende voorspelling via onze speciale bookmakerspagina! De CL-matches vinden zoals gebruikelijk plaatst op dinsdag en woensdag. Ook vangen ze aan op het normale tijdstip van 21:00 uur. Zet nu in en win! Of speel live mee door tijdens de matches in te schakelen via live betting! Scoren was nog nooit zo gemakkelijk.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België