UEFA Champions League: wint Club Brugge bij RB Leipzig?

Deze dinsdag speelt Club Brugge in de UEFA Champions League tegen RB Leipzig. In de Red Bull Arena gaan de Bruggenaren proberen drie punten te scoren in Groep A. Denkt u dat het team van coach Philippe Clement opgewassen is tegen de Duitse ploeg? Voorspel de match RB Leipzig – Club Brugge via Wedden op Sport en scoor ferme beloningen. 

Historiek RB Leipzig – Club Brugge

Het is voor Club Brugge de eerste keer dat het tegen RB Leipzig in de Red Bull Arena speelt. Er zijn dus geen eerdere ontmoetingen waaruit wij een voorspelling kunnen maken voor het duel van dinsdagavond. We blikken dus even terug naar de eerste groepsmatch die Club Brugge en RB Leipzig hebben gespeeld in Groep A.

RB Leipzig ging voor de eerste groepsmatch op pad naar Manchester City. De ploeg van coach Jesse Marsch verloor in het Etihad Stadion met 6-3 van The Cityzens. De drie treffers van Leipzig kwamen van Christopher Nkunku. De middenvelder van Leipzig scoorde voorbije weekeinde in de Bundesliga match tegen Hertha BSC tweemaal. Die competitiematch werd met 6-0 gewonnen door het team van coach Marsch. Leipzig staat op de tiende plaats in de Duitse Bundesliga.

Club Brugge speelde de eerste groepsmatch van de Champions League tegen Paris Saint Germain. Op Jan Breydel slaagde de mannen van coach Clement erin een punt in eigen huis te houden. Het werd een gelijkspel 1-1 tegen de Franse topploeg. Noa Lang maakte het doelpunt van de Bruggenaren. Blauw-zwart kwam voorbije vrijdag in actie in de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Clement speelde thuis tegen OH Leuven. Het werd een gelijkspel 1-1 tegen OHL. Ondanks de puntendeling staat Club Brugge nog wel op de eerste plek van de Jupiler Pro League.

Favoriet

De bookmakers wijzen RB Leipzig aan als favoriet van deze match. De Duitse ploeg speelt in eigen huis en is normaal gesproken sterker dan de Bruggenaren. Club heeft echter tegen PSG wel bewezen geen ondergeschoven kindje te zijn in Groep A, maar zegevieren in de Red Bull Arena zou een zeer knappe prestatie zijn.

Odds RB Leipzig – Club Brugge

De online bookmakers keren de hoogste beloning uit als Club Brugge wint in Leipzig. De quotering bij winst van Club is opgeschroefd tot maximaal x5.95 keer uw speelbedrag. Dit is dan ook de hoogste odd in het 1×2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren.

Nog meer hoge odds vindt u bij een gelijkspel. Weet Club Brugge een punt mee te nemen naar huis dan wordt elke speler die dit vooraf had voorspeld bij de bookies x4.70 keer de inleg rijker. Een zege van RB Leipzig betekent een beloning van maximaal x1.49 keer uw wedbedrag.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal maakt matches in de Champions League nog spannender. Wint Club Brugge in Leipzig dan is het dubbel feest als u dit ook had voorspeld bij de Belgische wedkantoren. Zit u dinsdagavond op het puntje van uw zetel? RB Leipzig en Club Brugge starten om 21:00 uur in de Red Bull Arena. Op datzelfde moment beginnen Paris Saint Germain en Manchester City er ook al in Parijs. Weet Club zich te handhaven in Groep A van de Champions League? Voorspel de match via Wedden op Sport en meng u tussen de winnaars van dinsdagvond door middel van een correcte voorspelling(en).

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België