Halve eindstrijd UEFA Champions League

Welke clubs geraken er in de finale van UEFA Champions League 2020 – 2021? Voorbije week werden de heenmatches afgewerkt, deze week vallen de definitieve beslissingen in de returns. Geraken de Belgen van Real Madrid in de eindstrijd of zetten de Engelsen van Chelsea hem de voet dwars? En wie wordt de primus bij Manchester City – Paris Saint Germain? Kevin De Bruyne scoorde al in Parijs, kan hij dit herhalen in Manchester? Voorspel en win bij Wedden op Sport

Historiek Halve finales UEFA Champions League

Titelverdediger Bayern München is er niet meer bij, dus er komt sowieso een andere winnaar dan vorig seizoen. Wordt Manchester City, Real Madrid, Chelsea of Paris Saint Germain de nieuwe primus?

De heenwedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea werd een 1-1 gelijkspel. Hierdoor begint de ploeg uit Londen woensdag met een prettige uitgangspositie aan de return tegen de ploeg van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard.

Ook die andere Engelse Premier League club begint met een voorgift aan de return. Manchester City won in de heenmatch met 1-2 op verplaatsing bij Paris Saint Germain. Die ploeg moest bovendien nog een rode kaart slikken voor Idrissa Gueye, die bijgevolg geschorst is voor de return.

Favorieten

Welke club gaat de titel pakken? Dinsdag 4 mei en woensdag 5 mei wordt in ieder geval beslist wie de finalisten van dit seizoen worden. Op dit moment maken Manchester City en Chelsea de meeste kans om zich te plaatsen voor die eindstrijd. City won in Parijs met 1-2 en Chelsea wist in de uitwedstrijd bij Real Madrid te scoren in een duel dat in 1-1 eindigde.

Deze uitslagen zorgen ervoor dat er bij de Belgische wedkantoren ferme bedragen gescoord kunnen worden als u een winnende weddenschap achterlaat op een triomf van Paris Saint Germain en/of Real Madrid wint.

Odds Champions League 2020 – 2021

De Belgische wedkantoren met de beste odds en deals betalen x4,45 keer uw inleg uit als PSG deze return winnend afsluit. Dit zegt overigens niets over het bereiken van de eindstrijd. Als PSG bijvoorbeeld met 0-1 wint, dan is City alsnog finalist.

Een gelijkspel in deze return zorgt ook voor een bijna even hoge winstbonus. Gemiddeld komt dat in het 1×2 weddenschap systeem bij de bookies neer op: x4,25 uw inleg. Neemt Manchester City ook in deze return de maat van PSG? Dan wordt er gemiddeld x1,70 keer het ingelegde speelbedrag aan spelers uitgekeerd die dit vooraf voorspelden bij de online bookmakers.

De wedkantoren strooien weeral met top odds bij Chelsea – Real Madrid. Omdat de Engelsen een voorgift hebben door de uit goal in Madrid, wordt een overwinning van de bezoekers het hoogste aangeslagen. In het 1×2 spelsysteem levert een zege van de Koninklijke uit Madrid u x3,30 keer het ingevulde speelbedrag op.

Bij een gelijkspel is de pre-odd bonus ook zeer hoog: x3,20. Een overwinning op Stamford Bridge van de thuisploeg levert ook nog altijd gemakkelijk het dubbele van uw inleg op: gemiddeld bedraagt de winstuitkering dan x2,15 keer het speelbedrag dat u heeft ingelegd via uw persoonlijke bankaccount of e-wallet.

Wedden op Voetbal

Speelt u mee met Wedden op Sport door te Wedden op Voetbal in de UEFA Champions League? Scoor dan nu uw online weddeals via onze bookmakerspagina. Aanmelden en meespelen is in een handomdraai geregeld. Heeft u al een account? Dan hoef u alleen maar de wedstrijd te selecteren waarop u wenst te spelen en wij tonen u direct de fermste odds!

De Champions League wedstrijden beginnen allebei om 21:00 uur. Manchester City – Paris Saint Germain is om dinsdag 4 mei, terwijl Chelsea – Real Madrid op woensdag 5 mei gepland staat. Drop uw voorspelling en maak kans op mooi geldbonussen! Of speel mee via live betting en scoor gedurende de ganse match top odds bij Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België