UEFA Nations League odds: België - Polen

De Belgische Rode Duivels hervatten op woensdag 8 juni de UEFA Nations League campagne met een duel tegen Polen. Na de oplawaai tegen Oranje zullen onze Belgen moeten herbronnen om tegen Polen wel een goed resultaat te boeken. Voorspel de uitkomst van de Nations League match België – Polen en scoor via Wedden op Sport!

Historie België – Polen

De eerste maal dat beide voetballanden elkaar bekampten was in 1967 tijdens de toenmalige EK kwalificatiereeks. Polen won met 3-1 van de Rode Duivels. En sindsdien is het altijd een lastig te bespelen land gebleken voor onze jongens. In de negen duels die Polen en België tot noch tegen elkander speelden, wonnen de Rode Duivels slechts tweemaal. Polen was vijf keer de primus en in slechts één ontmoeting was er niemand aan het feest.

De laatste ontmoeting dateert reeds van 2007. Destijds wist Polen in de EK kwalificatie voor EURO2008 met 2-0 te winnen van onze Belgen. Polen werd mede hierdoor groepswinnaar en ging naar dat EK, terwijl de Duivels op plek vier stranden.

Favoriet bij België – Polen

Ondanks de slechte track record tegen de Poolse voetbalploeg zijn de Belgen deze woensdag volgens de bookmakers favoriet in deze UEFA Nations League ontmoeting. Ook de ferme nederlaag tegen de Hollanders verandert daar niets aan.

Polen als underdog bestempelen blijft echter altijd gevaarlijk. De nummer 26 van de FIFA wereldranglijst mag dan geen hoogvlieger zijn, ze hebben met Robert Lewandowski wel een serieuze wereldtopper in de spits rondlopen! En België zal het zeer waarschijnlijk zonder topspits Romelu Lukaku moeten doen. Hij raakte gekwetst in het duel tegen Oranje.

Odds

De Belgische wedkantoren gooien er straffe odds tegenaan voor sportwedders die een correcte voorspelling weten te plaatsen op België – Polen. De fermste quotering staat achter een zege voor de Poolse equipe. Als Polen van de Belgische voetbalploeg weet te winnen, dan heeft bondscoach Roberto Martinez een ferm probleem en zijn voetbalgokkers die dit goed voorspelden aan het feest! De maximale winstuitkering loopt dan namelijk op tot x5,00 het ingelegde speelbedrag!

Inzetten op een gelijkspel kan ook ferm opbrengen! Als België en Polen deze woensdag de punten delen, dan zal er door de Belgische bookmakerskantoren maximaal x3,60 keer het inlegbedrag worden uitgekeerd.

Wordt de Duivels deze keer wel de primus? Dan is de maximale bookmakersbeloning voor voetbalpunters die hun geld op België hebben gezet x1,57 keer het wedbedrag dat is geplaatst op een winnende Belgische equipe!

Wedden op Voetbal

Wilt u gaan Wedden op Voetbal en lijkt België – Polen u wel een geschikte gelegenheid? Herbekijk dan alle odds en deals voor dit UEFA Nations League duel op onze bookmakerspagina. Plaats uw voorspelling tijdig, want op woensdag 8 juni om 20:45 uur vangt het duel aan en zullen de pre-match odds sluiten om plaats te maken voor live betting odds.

Speel verantwoord en bewust door goed te kijken bij welke kantoor u uw voorspelling plaatst. Lees onze reviews als u twijfelt over de betrouwbaarheid van het gekozen wedkantoor, zo speelt u verantwoord en veilig op de Belgische nationale voetbalploeg! Wie weet bent u deze woensdag de primus bij België – Polen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België