UEFA Nations League straffe odds Wales - België

De landen in Groep 4 van de UEFA Nations League zijn inmiddels toe aan hun derde speelronde. De Rode Duivels gaan daarin op verplaatsing naar Wales. De Belgen staan tweede in de poule en moeten winnen om die plaats te behouden. De Belgische wedkantoren op Wedden op Sport hebben straffe odds voor de match Wales – België. Profiteer van de beste deals en scoor de winnende weddenschap!

Historie Wales – België

Wales en België speelden nog niet zo lang nog tegen elkander in Cardiff. Om precies te zijn op 16 november 2021. Het betrof een WK kwalificatie wedstrijd en de Rode Duivels kwamen voorbije kalenderjaar in het Cardiff City Stadion niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De heenmatch in Brussel werd overigens wel gewonnen: 3-1.

Op het EK 2016 was het nationale elftal van Wales zelfs te sterk voor onze Belgen. In de kwartfinale verloren we met 3-1. Wales werd vervolgens in de halve finale verslagen door Portugal met 2-0. De landen speelden ook al de EK kwalificatie duels tegen elkaar. België wist er thuis nog goed vanaf te komen door een 0-0 gelijkspel, maar werd in de terugmatch verslagen met 1-0 in Wales.

In de jaren 2012 en 2013 troffen de landen elkander in de WK kwalificatie poule. Ook toen werd het eenmaal een zege van België 0-2 en eenmaal een gelijkspel: 1-1.

Favorieten

In Groep 4 van de A-divisie heeft Wales nog geen punten geraapt en staat België met drie punten op de tweede plaats. De Belgische wedkantoren wijzen de Rode Duivels aan als favorieten van dit duel, maar dat heeft niet alleen te maken met de positie in de poule.

België begon belabberd met de verloren match tegen Nederland 1-4, maar zette dat tegen Polen recht door met 6-1 te zegevieren. Wales verloor van Polen en Nederland met 2-1 en 1-2. Op de FIFA Ranking lijst staat België terug eerste. Wales staat achttiende en is normaal gesproken de underdog in dit duel.

Odds Wales – België

Voor voetbalwedders die op zoek zijn naar hoge odds kunnen die vinden bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport. Bij de match Wales – België staan de hoogste odds bij een zege van Wales ingedeeld. De bookmakers keren tot maximaal x4.05 keer de inleg aan u uit als de nummer vier in Groep 4 wint van onze jongens.

In het 1×2 spelsysteem kunt u bij een gelijkspel een maximale odd vinden van x3.60 keer uw inleg.

Winnen de Rode Duivels na Polen ook van Wales dan zijn de bookmakers bereid tot maximaal x1.91 keer de inleg aan u uit te keren.

Wedden op Voetbal

U kunt heel wat plezier beleven aan Wedden op Voetbal als u veilig en verantwoord meespeelt. Veel bookmakers beloven hoge odd uit te keren bij duel in de Nations League, maar welk wedkantoor is betrouwbaar en eerlijk? De bookmakerskantoren op Wedden op Sport streven strikte eisen van onze regering na en daardoor bent u op zeker dat u wedt bij een veilig wedkantoor.

Ook voor de match Wales – België zijn er via de pre-fase en live betting diverse straffe deals en odds te vinden. Let wel, u de voorspellingen dropt voor zaterdag 11 juni. Om 20:45 uur zal dan de aftrap zijn in het Cardiff City Stadion. Wedden op Sport wenst u heel veel succes met het correct voorspellen van Wales – België.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België