UEFA Nations League: Wedden op IJsland - België

Deze woensdag speelt België in de vierde speelronde van de UEFA Nations League op verplaatsing bij IJsland. Kan het keurkorps van bondscoach Roberto Martinez zich herpakken na de teleurstellende resultaten uit de voorbije matches? Zet nu in via Wedden op Sport.be en win straffe bonussen als uw voorspelling uitkomt! 

Historie

De Belgen waren geruime tijd onaantastbaar als ze het veld betraden, maar in de voorbije weken is ook het wonderteam van Martinez kwetsbaar gebleken. Er kwam voorbije donderdag al een klein smetje op het blazoen van de Rode Duivels toen er tegen het bescheiden Ivoorkust met 1-1 gelijk werd gespeeld. Zondag kwam daar nog de nederlaag tegen de Engelsen overheen.  IJsland verloor voorbije weekeinde ook. In eigen huis werden de IJslanders ruim geklopt door Denemarken: 0-3!

Vanuit de H2H statistieken gloort er echter hoop in de Belgische voetbalgharten, want in de voorbije twaalf onderlinge ontmoetingen wist IJsland nimmer een resultaat te rapen. De Rode Duivels zegevierden keer op keer. In de laatste vijf matches gebeurde dat met de overtuigende cijfers van: 4-0, 3-1, 0-3, 2-0 en 5-1.

Favoriet

Het is dan ook niet vreemd dat de online wedkantoren de Belgen als favoriet zien voor het komende treffen in Groep 2 van de A-Nations League. De huidige vorm mag dan te wensen overlaten, de onderlinge statistieken zijn in het voordeel evenals de stand in de groep. België is daarin tweede met 6 op 9. IJsland is vierde en laatste met nul punten.

De pre-match quoteringen bevestigen dit beeld en laten ook zien dat de Rode Duivels een pak meer krediet hebben bij de online gokwebsites. IJsland wordt nauwelijks kansen toegedicht in de voorbeschouwingen.

Odds

Gaan de Belgen tegen IJsland bouwen aan een nieuwe zegereeks dan staan de odds gemiddeld op x1,26 keer uw inleg. Een pak hoger vallen de quoteringen uit als er gelijkgespeeld wordt in Reykjavik. De bookmakerskantoren keren gemiddeld x5,20 uw wedbedrag uit bij een puntendeling woensdagavond.

Gaan de Belgen tegen IJsland niet bouwen aan een nieuwe zegereeks, maar duurt de ontgoocheling voort? Dan is dat plezant nieuws voor spelers op een IJslandse zege. Zij ontvangen in deze geval bijna tien keer hun inleg op hun bankaccount: x9,90!

Wedden op Voetbal

Start vandaag nog met Wedden op Voetbal door de uitslag van IJsland – België te voorspellen! De odds zijn straf, zeker als u op de verrassing speelt. Bent u overtuigd van de klasse van onze landgenoten en ziet u Romelu Lukaku, Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne en alle andere sterkhouders triomferen? Probeer dan eens een weddenschapje te leggen met een handicap, de correcte score of ga voor een combi-deal! In alle gevallen ligt de uitkering dan hoger, maar is het ook een pak moeilijker om de juiste voorspelling te plaatsen. Zeker van uw zaak? Ga dan naar onze bookmakerspagina: zet in en win!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België