Vang 2022 aan met een winnende weddenschap op Getafe - Real Madrid

De Belgische voetbalwedders kunnen al op zondag 2 januari scoren met het Wedden op Voetbal! In de Spaanse competitie La Liga Santander staat Real Madrid op die dag tegenover Getafe. Voorspel deze match op verplaatsing voor Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard. Scoort u de winnende deal bij Getafe – Real Madrid via Wedden op Sport.be? Dan is 2022 direct al uw gelukjaar!

Historie Getafe – Real Madrid

Real Madrid is aan het begin van dit nieuwe kalenderjaar de trotse koploper van La Liga. Met 46 punten prijkt de Koninklijke uit Madrid  op de eerste stek. Eerste achtervolger is Sevilla. Die club volgt de fiere competitieleiders uit Madrid op al 8 punten achterstand.

Real Madrid-speler Karim Benzema is met vijftien goals topscoorder van de Spaanse competitie. Getafe CF vinden we terug op de zestiende plek. De ploeg van trainer Flores haalde in het eerste deel van het seizoen vijftien punten binnen.

Getafe speelde op 18 april voor de laatste keer tegen Real Madrid. Het werd toen met 0-0 een gelijkspel. Een ontmoeting eerder zegevierde de Madridlenen met 0-3 van Getafe. In 2012 wist de ploeg uit Getafe voor de laatste keer te winnen van het grote Real uit Madrid. Het werd toen 2-1 in het Coliseum Alfonso Perez Stadion.

Favoriet bij Getafe – Real Madrid

Bij de Belgische wedkantoren zijn de bezoekers uit Madrid duidelijk favoriet. Getafe CF ging de feestdagen in met een overwinning in de laatste speelronde van het jaar 2021. Op 19 december werd Osasuna verslagen met 1-0 in Getafe. Dat verzachte de nederlaag die de ploeg van trainer Flores opliep in de Spaanse beker. Midweeks werd er met 5-0 verloren van laagvlieger Baleares in de Copa del Rey.

Het Belgische getinte Real Madrid rijgt de ene overwinning na de andere aan elkaar. De laatste keer dat de ploeg van trainer Ancelotti verloor was op 3 oktober, inmiddels al drie maanden terug! Destijds was Espanyol in Barcelona met 2-1 te sterk voor Los Blancos. Madrid tankte voor de winterbreak nog even flink vertrouwen door met 1-2 te winnen op verplaatsing bij Athletic de Bilbao.

Odds

De pre-odds bij Getafe – Real Madrid zijn om goesting van te krijgen! De hoogste bonussen worden uitgekeerd als Getafe juist voor een stunt gaat zorgen. Als Getafe wint dan krijgen voetbalwedders die dit vooraf correct voorspelden maximaal x6.05 keer hun inleg uitbetaald door de online voetbal bookmakers!

Nog een hoge pre-odd in het 1×2 spelsysteem van de bookies staat er bij een gelijkspel. Wordt het net als in april 2021 een gelijkspel in Getafe, dan keren de bookmakers x4.00 keer je inleg uit. Bij een zege van Real Madrid staat er momenteel een pre-odd van x1.53 keer uw gekozen speelbedrag klaar!

Wedden op Voetbal

De Spaanse La Liga wedstrijd Getafe CF – Real Madrid wordt gespeeld op zondag 2 januari om 14:00 uur in het Coliseum Alfonso Perez stadion in het Spaanse stadje Getafe. Vanaf dat aanvangstijdstip worden de pre-odds vervangen door de live betting quoteringen. Er kan live worden gegokt gedurende de ganse match en dan worden de odds aangepast aan de stand van dat moment.

Maar wees er tijdig bij. Als er wordt afgefloten sluiten de wedkantoren de pre-fase. Alle voorspellingen die dan nog niet binnen zijn, worden niet meer meegeteld. Bent u erbij als de bookmakers de eerste hoge pre-odds uitkeren in 2022? Vergelijk, zet in en win bij Wedden op Sport en scoor met uw voetbalkennis door te Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België