UEFA Europa finale: Villarreal CF - Manchester United

De UEFA Europa League finale Villarreal CF – Manchester United zorgt voor straffe odds bij Belgische wedkantoren. Voorspelt u de juiste uitslag van de finale? Dan wint u ferme bonussen via Wedden op Sport! Bent u aan het feest dankzij een correcte voorspelling op deze Europa League finale van het seizoen 2020 – 2021? Grijp uw kans en scoor de winnende deal! 

Historiek Europa League

De UEFA Europa League bestaat dit kalenderjaar exact vijftig jaar. In de voorbije edities hebben vele grote ploegen de beker in de prijzenkast mogen zetten. De meeste overwinningen in de eindstrijd vallen te noteren voor het Spaanse Sevilla.

Ook in het voorbije seizoen was Sevilla de primus tijdens deze Europese voetbalcampagne. Onze landgenoot Romelu Lukaku opende in die eindstrijd namens zijn equipe Inter Milan de score (0-1), maar zou uiteindelijk de schlemiel worden omdat de Rode Duivels een kwartier voor tijd een own goal produceerde. Die ongelukkige treffer zou uiteindelijk de winnende goal blijken: 3-2 winst voor Sevilla.

Favoriet bij Villarreal CF – Manchester United

Als we de favorietenstatus bij Villarreal CF – Manchester United bekijken, dan zien we direct dat de online bookmakers Manchester United als topfavoriet zien. Alle odds in de pre-fase tonen aan dat de Engelse formatie volgens de wedkantoren de grootste kanshebber op de titel is.

Villarreal behoorde voorafgaand aan het toernooi dan niet tot de kanshebbers en ondanks dat ze het fantastisch hebben gedaan in de voorgaande speelronden zijn ze voor de eindstrijd nog altijd de underdog.

Odds Villarreal CF – Manchester United

De pre-wedstrijd quoteringen bij de Belgische wedkantoren laten weeral een straf beeld zien. Alle voetbalexperts bij de bookmakers gokken op winst voor Manchester United. Bijgevolg levert een winnende voorspelling op The Red Devils een uitkering van ‘slechts’ x1,87 keer het ingelegde speelbedrag op.

De gemiddelde bonus gaat ferm omhoog bij eindwinst van Villarreal CF in deze Europa League finale. Als de Spaanse La Liga formatie de maat weet te nemen van Manchester United, dan keren de Belgische wedkantoren maximaal x4,45 keer het wedbedrag uit aan alle online voetbalgamers die geld hebben gezet op een Spaanse zege in deze eindstrijd.

Gaat de finale langer duren dan de reguliere speeltijd en valt de beslissing pas in of na de verlenging? De voetbalgokkers die via de online bookmakers een gelijkspel speelden, zijn dan aan het feest! De maximale uitkering bij de bookmakers ligt momenteel namelijk op x3,45 keer het speelbedrag!

Wedden op de Europa League

Voor het scoren voor de beste deals en hoogste odds in het Europa League toernooi zit je bij Wedden op Sport goed. Wij hebben de top bookmakerskantoren voor je opgezocht waar je op deze finale kunt inzetten. Zo kan jij veel geld verdienen met een correcte weddenschap tijdens het online Wedden op Voetbal!

Plaats uw voorspelling in de pre-fase om de gegarandeerde pre-wedstrijd quoteringen te scoren of log in op onze bookmakerspagina als de wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 26 mei vanaf 21:00 uur om live te gokken op de ruststand, de eindstand, het aantal goals (Under – Over) of één van de andere vele statistieken waarop u kunt spelen tijdens deze Europa League finale 2021!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België