Voetbalwedden op België - Canada WK 2022 Qatar

Deze woensdag kunnen we uitkijken naar de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal 2022 in Qatar. België speelt dan tegen Canada. Menig Belgische voetbalfan gokt op een wereldtitel voor de gouden generatie. Slagen de Duivels erin hun eerste opdracht te voltooien door Canada te verslaan? Kom ook voetbalwedden op België – Canada en bezoek de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport!

Historiek België – Canada

België speelde op 8 juni 1989 voor het laatst tegen het Canadese elftal. Het betrof toen een oefenduel in Ottawa de hoofdstad van Canada. De Rode Duivels Jan Ceulemans en Marc Degryse scoorden destijds voor België en wonnen met 0-2.

Na 33 jaar treffen de landen elkander terug. Dit keer op het WK in Qatar. Beide landen staan ingedeeld in Groep F en spelen ook nog een duel tegen Kroatië en Marokko. De twee ploegen die de meeste punten binnen halen kunnen zich gaan opmaken voor de volgende ronde van het eindtoernooi dat op 18 december eindigt met de finale.

Het Canadese elftal kwalificeerde zich sinds 1986 weer eens voor een WK. In dat jaar werd Canada al in de groepsfase uitgeschakeld. De Belgen deden op het WK 2014 in Brazilië en WK 2018 in Rusland ook al mee. De Rode Duivels bereikten vier jaar geleden de derde plaats van het wereldtoernooi.

Favorieten

Aan de hand van de historiek is het voor de Belgische wedkantoren niet moeilijk om een favoriet aan te wijzen bij dit duel. De bookmakers gaan voor een zege van België.

De Rode Duivels staan nog altijd op de tweede plaats van de FIFA World Ranglijst waarin Brazilië leidend is. Canada is gestegen naar de 41ste plek en houdt daarmee Noorwegen net onder zich.

Het keurkorps van bondscoach Roberto Martinez speelt op 27 november tegen Marokko en op 1 december tegen Kroatië, waarna er een stand wordt opgemaakt die bepaald wie er doorgaat naar de knock-outfase van het WK voetbal 2022 in Qatar.

Odds België – Canada

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn om te smullen in deze eerste speelronde van de Rode Duivels. Een overwinning van het Canadese team levert de hoogste bookmakersbeloning op. De wedkantoren zijn bereid tot maximaal 7.00 keer uw speelbedrag te hanteren bij een zege van The Canucks.

Gaat u voor een gelijkspel? Dan kunt u uw speelbedrag ruim verviervoudigd terugverwachten. Bij een puntendeling staat een maximale quotering van 4.70 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Winnen de Duivels zoals velen onder ons al voorspelden? Dan wordt er niet meer dan 1.49 keer het speelbedrag uitbetaald door de bookmakers.

Wedden op Voetbal

Het WK in Qatar start op 20 november en duurt tot 18 december. Blijven de Rode Duivels tot aan de finale in gastland Qatar of kunnen onze jongens de koffer al eerder terug inpakken? U kunt uw voorspellingen op de finale al achterlaten, maar inzetten op de eerst volgende match van België kan natuurlijk ook. Vul uw weddenschap op het moment in dat de pre-odds het hoogst staan. Zo scoort u optimaal met Wedden op Voetbal bij de Belgische wedkantoren.

De WK 2022 match België – Canada wordt gespeeld op woensdag 23 november. Het duel wordt gehouden in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan en begint om 20:00 uur (Belgische tijd). Wedden op Sport wenst u succes bij al uw voorspellingen op de Rode Duivels op het WK in Qatar!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België