Wales moet winnen van België voor behalen play-offs WK 2022 Qatar

Deze dinsdag spelen De Rode Duivels hun laatste WK kwalificatiematch tegen Wales. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez is al geplaatst voor het WK en hoeft niet meer te zegevieren. De Belgische wedkantoren keren straffe odds uit, want Wales moet wel winnen van België voor de play-offs om alsnog naar het WK 2022 in Qatar te mogen. Gaan De Rode Duivels er een stokje voor steken door ginds in Cardiff te zegevieren? Voorspel en win via Wedden op Sport.be!

Historie Wales – België

Vanaf 1990 ontmoetten de Belgen het team uit Wales twaalf keer. Van die twaalf keer wonnen de Belgen vijfmaal. Vier keer werd er gewonnen door de nationale voetbalploeg  van Wales en driemaal werden de punten gedeeld. Van de laatste drie ontmoetingen wisten De Rode Duivels eenmaal te winnen en dat was de match van voorbije maart in Heverlee. Op Den Dreef werd Wales met 3-1 verslagen door de troepen van bondscoach Martinez.

Voorbije zaterdag speelden het team van bondscoach Rob Page al thuis tegen Wit-Rusland. De Welsh ploeg rekende straf af met de Wit-Russen. Het werd 5-1 in het Cardiff City Stadion waar België dinsdag ook zal aantreden tegen Wales.

Net als Wales zegevierde ook België in de voorbije gespeelde WK kwalificatieronde. De Rode Duivels versloegen Estland met 3-1. Christian Benteke, Yannick Carrasso en Thomas Hazard maakten de treffers voor België.

Favorieten

De Belgische wedkantoren laten er geen gras over groeien. De Rode Duivels zijn ook voor dit duel favoriet. Al wordt er wel veel weerstand verwacht van Wales. Het Welsh elftal moet winnen wil het de play-offs afdwingen van Tsjechië. De Tsjechen spelen dinsdag in Praag tegen Estland en aangezien de Essen nergens meer voor hoeven spelen is de kans groot dat Tsjechië deze partij wint. De druk ligt dus wel erg hoog bij Wales.

In de pre-odds komen die verschillen ook duidelijk naar voren, want ook de bookies beseffen dat het voor Wales niet evident gaat zijn die play-offs te behalen, maar wellicht hebben zij meer goesting nog dat de reeds geplaatste Belgen?

Odds Wales – België

Voor spelers van Wedden op Sport tasten de Belgische wedkantoren diep in de buidel. Maar dan moeten die voetbalwedders wél de juiste voorspelling weten achter te laten in de pre-match fase.

Bij de betere wedkantoren staan de hoogste odds ingedeeld bij een zege van Wales. Voorspelt u dat het team van bondscoach Page onze jongens gaan verslaan? Dan is de maximale beloning x3.20 keer het gekozen speelbedrag.

Een draw is niet veel minder waard. In het 1×2 spelsysteem wordt een puntendeling op x3.10 keer uw speelbedrag ingedeeld. Verwacht u dat De Rode Duivels ginds zullen zegevieren? Wacht dan niet langer met uw voorspelling in te vullen bij de bookmakers, want de odd voor winst van België staat momenteel op x2.30 keer uw inleg ingedeeld.

Dat is een ruime verdubbeling van uw speelbedrag en dat is hoog voor een land dat nog altijd op de eerste plaatst staat op de FIFA wereld ranglijst vertoeft.

Wedden op Voetbal

Er wordt ook deze week volop gewed op de laatste WK kwalificatiematches. De Rode Duivels mogen zich dan wel geplaats hebben voor het WK 2022 in Qatar, de weddenschappen blijven binnenkomen bij de online bookmakers en dat levert hoge odds op in de pre-fase. Wilt u daar ook een graantje van meepikken en Wedden op Voetbal? De match Wales – België zal dinsdag 16 november om 20:45 uur gespeeld gaan worden.

Wilt u meespelen via de pre-fase dan heeft u daar tijd voor totdat het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter te horen zal zijn in het Cardiff City Stadion. Vanaf het moment dat Wales en België aftrappen kunt u meespelen via live betting. De bijbehorende quoteringen zijn uiteraard ook de moeite waard om in te zetten op uw favoriet van deze match. Heeft u al goesting in de match Wales – België? Speel mee via Wedden op Sport en win de hoogst mogelijke bookmakersbonussen op weg naar het WK in Qatar.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België