Wedden op AS Roma - Feyenoord in finale van Europa Conference League

Deze woensdag wordt de twee Europese finale van dit seizoen bekampt: AS Roma treft Feyenoord Rotterdam. Beide clubs spelen die dag in de allereerste finale van UEFA Europe Conference League. Vele voetbalwedders hebben goesting in deze eindstrijd om deze correct te gaan voorspellen. Lukt u dat ook? Dan keren de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport straffe pre-odds uit!

Historie AS Roma – Feyenoord

AS Roma en Feyenoord kennen elkander al uit een eerder gespeeld duel in een Europees voetbaltoernooi. In seizoen 2014-2015 speelden de teams de zestiende finale van de Europa League tegen elkander.

De heenmatch was in Rome en werd een 1-1 gelijkspel. Een week later volgde de return in de Nederlandse havenstad. De Rotterdamse formatie verloor deze felbeladen match met 1-2. Hierdoor gingen de Romeinen door naar de achtste finale waar het vervolgens werd verslagen door Fiorentina.

Beide teams wisten de halve finales goed door te komen. AS Roma speelde in de halve eindstrijd tegen Leicester City. De Romeinen kwamen in Leicester niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar in Rome werd het keurig 1-0 voor AS Roma.

Feyenoord versloeg het Franse Olympique Marseille. De heenmatch in De Kuip werd met 3-2 gewonnen. In Marseille bleef het 0-0, maar dat was voor de Rotterdammers genoeg om door te stoten naar de finale.

Favorieten

Aan de pre-odds van de Belgische wedkantoren is af te lezen dat de bookmakers AS Roma als favoriet van deze finale aanwijzen. De hoogste odds staan bij een overwinning van Feyenoord en een gelijkspel. Dit heeft mede te maken met de status van AS Roma in Europa.

Dit seizoen werd Roma nipt zesde in de Italiaanse Serie A. Feyenoord werd derde in de Nederlandse Eredivisie. De Rotterdamse club heeft in het verleden al eens een Europees toernooi gewonnen. Het is dan wel ruim twintig jaar terug dat Feyenoord de UEFA Cup won. AS Roma heeft nog nooit een Europese prijs gewonnen.

Odds AS Roma – Feyenoord

De pre-odds voor de Conference League finale lopen nog altijd op. In het traditionele 1×2 spelsysteem van de bookmakers staan hoge pre-odds voor u gereed. De hoogste odd wordt gehanteerd bij een gelijkspel in Tirana. U kunt tot maximaal x3.50 keer uw speelbedrag scoren bij een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd. Uiteraard volgt er een verlenging om een winnaar te krijgen, maar voetbalwedders die voorspelden dat het een gelijkspel werd hebben dan al gewonnen.

Bij een overwinning van Feyenoord staat een nog straffe quotering ingeschaald. De wedkantoren zetten de odds bij winst van de Rotterdamse ploeg op gemiddeld x3.20 keer uw inleg.

En dan de quoteringen bij een zege van AS Roma. Winnen de Romeinen volgens u? Dan kunt u bij de bookmakers spelen voor een maximale quotering van x2.36 keer uw inleg.

Wedden op Voetbal

Op deze week hebben veel voetballiefhebbers en voetbalwedders gewacht. Zaterdag wordt een kraker van een finale gespeeld in de UEFA Champions League met Real Madrid en Liverpool. De finale van de Conference League is een heerlijke opwarmer voor die eindstrijd.  Bovendien kunt u uw geluk alvast beproeven door de finale in Tirana correct te voorspellen. Wilt u uw voorspellingen droppen bij de Belgische wedkantoren?

Om mee te kunnen doen in de pre-fase dienen de voorspellingen voor woensdag 25 mei om 21:00 binnen te zijn. Op dat moment trappen AS Roma en Feyenoord de finale af en kan u alleen nog Wedden op Voetbal via live betting. Wedden op Sport wenst u al het succes dat u nodig heeft om de Conference League finale juist te voorspellen.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België