Wedden op Champions League match Club Brugge - Manchester City

Het wordt dinsdagavond op het puntje van de zetel zitten als Club Brugge het op Jan Breydel gaat opnemen tegen Manchester City. Club Brugge staat op de tweede plek in Groep A van de Champions League, maar kan zich geen puntverlies veroorloven wil het overwinteren. Gaat u wedden op Champions League match Club Brugge – Manchester City? Dan vindt u straffe odds bij de wedkantoren op Wedden op Sport.

Historiek Club Brugge – Manchester City

De historie van de ontmoetingen tussen Club Brugge en Manchester City is erg klein. De teams hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Dinsdag wordt er dus een nieuw hoofstuk geschreven in de clubhistories.

In Groep A van de UEFA Champions League startte Club met een thuismatch tegen Paris Saint Germain. Het team van coach Philippe Clement wist de Franse topploeg van drie punten te houden. Club Brugge slaagde er zelfs in een punt op Jan Breydel te houden. Het werd 1-1 in Brugge. Daarna volgde een match op verplaatsing bij RB Leipzig. Wonderbaarlijk wist Blauw-zwart de Duitse topploeg te verslaan met 1-2. Club heeft net als PSG vier punten in de poule.

Manchester City startte de groepsfase met een thuismatch tegen RB Leipzig. Het team van topcoach Josep Guardiola slaagde erin de Leipzig met 6-3 te verslaan en met lege handen terug naar huis te sturen. De tweede groepsmatch verliep veel stroever. Manchester City verloor met 2-0 van PSG in Parijs. Hierdoor staan The Cityzens op de derde plaats met drie punten.

Favoriet

Ondanks de indrukwekkende reeks van de Bruggenaren, wijzen de Belgische wedkantoren Manchester City aan als favoriet van deze match op Jan Breydel. The Cityzens zijn ervarener in de Champions League dan de Brugse formatie en behoort ook dit seizoen bij de mogelijke finalisten.

Odds Club Brugge –  Manchester City

Wat zijn dan de quoteringen voor de match op Jan Breydel? De Belgische wedkantoren schalen de odds het hoogst in bij een zege van Club Brugge. Weten de Bruggenaren te stunten in eigen huis van The Cityzens? Dan keren de bookies x9.65 keer het speelbedrag uit aan de spelers die dit vooraf al hadden ingevuld bij de wedkantoren.

Nog een hoge beloning wordt in het 1×2 spelsysteem uitgekeerd als het een gelijkspel wordt. Uw speelbedrag wordt x5.90 keer meer waard als het dinsdag een puntendeling wordt. Een zege van Manchester City is goed voor een beloning van x1.29 keer uw inleg.

U kunt ook meespelen via live betting. De waarde van de quoteringen wordt bekend als de match op Jan Breydel begint.

Wedden op Voetbal

De UEFA Champions League is toe aan de derde groepsmatches. Daarna zijn er nog drie speelronden te spelen voordat en wordt bekend welke ploegen er overwinteren in Europa. Voegt Club Brugge zich bij de beste teams van de Champions League die het komend kalenderjaar tegen elkaar gaan opnemen in de knock-outfases? U kunt nu al wedden op de ploegen die overwinteren of voorspel de finalisten? Met Wedden op Voetbal wordt een match of seizoen nog spannender en kunt u wekelijk scoren met het juist voorspellen van de winnaar.

Denkt u ook te weten wat de uitslag wordt van Club Brugge – Manchester City? Vul dan uw voorspellingen vandaag al in bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en zorg dat u er klaar voor bent als dinsdag 19 oktober om 21:00 uur de bal gaat rollen op Jan Breydel.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België