Wedden op de winnaar van de Snooker Masters 2021

Het nieuwe snookerjaar vangt aan met een knaller van een meeting: de Snooker Masters 2021. De Top-16 van de wereldranking neemt het tegen elkaar op in Milton Keynes, Engeland. Straffe odds, hoge breaks en waanzinnige pots staan op het menu voor dit Triple Crown event. Het totale prijzengeld staat op 725.000 pond, de winnaar ontvangt ruim 250.000 pond. Goed voor pakweg 277.000 euro! Voorspel de winnaar via Wedden op Sport en pak ook een ferme winstbonus bij de Snooker Masters van 2021.

Historiek

De Masters werden in 1975 voor een eerste maal georganiseerd. Het toernooi is onderdeel van een driedelige cyclus waartoe ook het UK Championship en het wereldkampioenschap behoren. De Snooker Masters worden gezien als één van meest prestigieuze toernooien van het jaar.

Regerend kampioen is Stuart Bingham. De huidige nummer één van de wereldranking won in de voorbije editie door in de vijfde opeenvolgende all England finale de maat te nemen van Ali Carter: 10-8. Judd Trump won de Paul Hunter-trofee in 2019, terwijl Mark Allen in 2018 de macht greep. Ronnie O’Sullivan werd in 2017 de primus, nadat hij in 2016, 2014, 2009, 2007, 2005 én 1995 ook al de macht had gegrepen bij de Snooker Masters in die jaren.

Favorieten

O’Sullivan behoort ook bij deze editie tot de favorieten, maar de zevenvoudige winnaar is niet de topfavoriet. Die eer gaat naar titelverdediger Bingham. Ook UK Championship winnaar Neil Robertson staat hoog in de kanshebberslijstjes. De online bookmakers betitelen Judd Trump tot top kandidaat eindwinnaar, terwijl ook Mark Selby (winnaar in 2010 en 2013) hoog in de tabellen prijkt.

Kyren Wilson voert het rijtje met outsiders aan. Hierbij zitten onder andere ook de Schot John Higgins, Mark Allen en Shaun Murphy. Vanwege het huidige vormpeil van Bingham staat zijn naam bij de meeste online wedkantoren nog iets lager. Wellicht een buitenkansje op een straffe bonus?

Odds

De pre-match quoteringen voor topfavoriet Trump zijn verrassend hoog, gezien zijn status. Gemiddeld keren de bookmakers waar u op snooker kunt gokken x3,50 keer uw inleg uit als Judd Trump de winnende bal pot in de finale van de Masters 2021.

Zijn de tafels in Milton Keynes O’Sullivan gunstig gezind en pakt hij zijn achtste Masters-titel uit zijn carrière? Dan pakken spelers die een weddenschap plaatsten met zijn naam erop gemiddeld x5,50 keer het ingelegde speelbedrag. Deze pre-wedstrijd quotering geldt ook bij een winnende voorspelling op Neil Robertson.

De Australiër zou bij winst nog altijd kans maken op de Triple, nadat hij in december het UK Championship ook al op zijn naam wist te schrijven. Daarin versloeg hij Trump in de finale.

Mark Selby staat bij de bookies op x7,50 keer uw inzet. Een eindzege van Kyren Wilson is x15,00 het wedbedrag waard en John Higgins staat voor x19,00 de inleg in de boeken. De online wedkantoren betalen momenteel in de pre-fase gemiddeld x25,00 het ingelegde aantal euro’s uit als Bingham zijn titel weet te prolongeren en ook in 2021 de primus wordt.

Wedden op Snooker

Snooker is een snel groeiende sport in de wereld. Was het voorheen vooral een biljart variant voor de Engelsen, inmiddels is het veel meer dan dat. Steeds meer online gokkers zetten in op partijen bij de grote snookertoernooien. De Masters wordt gezien als één van de hoogtepunten in het snookerjaar, er zal dus ongetwijfeld weer door veel mensen gespeeld worden op de winnaars bij dit Top-16 toernooi.

Vul uw voorspelling in via onze bookmakerspagina en pot de winnende voorspelling door te Wedden op Snooker! Meld u aan of log in om de actuele top odds en beste online gokdeals te zien. Word ook een winnaar bij de Snooker Masters 2021 en doe mee!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België