Wedden op El Clásico FC Barcelona - Real Madrid

Deze zondag staat er in het Spaanse La Liga een straffe affiche op het programma. FC Barcelona en Real Madrid treffen elkaar op Camp Nou. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds hoog in voor deze Spaanse Klassieker tussen de aartsrivalen. Wilt u wedden op El Clásico FC Barcelona – Real Madrid? Vul dan vandaag al uw voorspellingen en en scoor de hoogste odds via Wedden op Sport.be!

Historie FC Barcelona – Real Madrid

Sinds 1989 speelden FC Barcelona en Real Madrid 41 keer tegen elkaar op Camp Nou. Van die ontmoetingen won FC Barcelona thuis 21 keer van Real Madrid. Het werd dertien keer een gelijkspel en Real Madrid pakte zeven keer de winst in Camp Nou. De grootste overwinning van FC Barcelona in Camp Nou was in 1950. Het werd toen 7-2 voor Barça. Grote overwinningen waren er ook in 1975, 1994 en 2010 voor FC Barcelona. Alle drie de keren werd Real met 5-0 verslagen. De laatste keer dat de teams elkaar troffen was voorbije kalenderjaar. Real Madrid wist toen met 1-3 te winnen van de Catalaanse ploeg.

FC Barcelona draait dit seizoen wat stroever dan Real Madrid. De Catalanen staan op plek zeven van La Liga terwijl Real Madrid op de tweede plaats staat. Beide wonnen hun laatst gespeelde match van eerder deze week. Barca won de Champions League match van FC Dinamo Kiev met 1-0. De Koninklijke uit Madrid zegevierde met 0-5 van Shakhtar Donetsk.

Favorieten

De Belgische wedkantoren weten dat de Spaanse Klassieker zeer wispelturig is en dat is gunstig voor u als speler van Wedden op Sport. De quoteringen zijn gelijkwaardig ingedeeld waarmee de bookmakers aangeven geen favoriet aan te wijzen voor dit duel.

Terugkijkend in de historie zagen we al dat er zeer wisselvallige resultaten geboekt worden. Er is dus enigszins een beetje voetbalkennis nodig om de juiste voorspellingen in te vullen, maar volg jij de Spaanse competitie niet: dan kan je nog steeds flink scoren bij El Clásico! De vorm van La Blaugrana is onder Koeman die seizoen soms bedroevend, terwijl Real Madrid steevast goed resultaten voorlegt. In dat opzicht in een favorietenrol voor de bezoekers uit de Spaanse hoofdstad een logische.

Odds

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn als volgt ingedeeld. Een zege van FC Barcelona staat op x2.61 keer uw wedbedrag ingeschaald. Verwacht u dat Real Madrid komt zegevieren in Camp Nou? Dan kan u beloning oplopen tot x2.45 keer uw wedbedrag.

De hoogste odd van El Clásico bewaren de Belgische wedkantoren voor een gelijkspel in Barcelona. Verwacht u dat de aartsrivalen de punten gaan delen? Dan kunt u x3.45 keer uw wedbedrag terugverdienen als uw voorspelling zondag de juiste blijkt te zijn.

Wedden op Voetbal

Wat maakt Wedden op Voetbal nou nog leuker als er een klassieker van zeer hoog niveau gepland staat. Veel online bookmakers schroeven de quoteringen hoog op als er een topmatch op het menu staat. Bovendien lopen er veel acties bij de bookies waardoor u nog meer uit uw voorspellingen kunt halen. Profiteer mee van die hoge odds en maak de beste deals met uw bookmaker.

Wilt u meespelen via de pre-fase? Doe dit dan voor zondag 24 oktober om 16:45 uur, want dan trappen FC Barcelona en Real Madrid af in Camp Nou. Vanaf dat moment kunt u meespelen via live betting. Daarvoor gelden andere quoteringen die op het moment dat de match begint, bekend worden gemaakt. Een ding is zeker, ook die odds zijn de moeite waard om een gokje te wagen op El Clásico.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België