Wedden op Jupiler Pro League: Beerschot V.A. - RSC Anderlecht

Op maandag 27 december wordt de Jupiler Pro League match Beerschot V.A. – RSC Anderlecht bekampt. Deze match uit speelronde 21 vangt om 21:00 uur zonder fans, want die zijn na de kerst verboden in de Belgische voetbalstadions. Kunt u niet naar het stadion, maar wilt u toch die wedstrijdspanning voelen? Zet dan in via de online bookmakers van Wedden op Sport.be

Historiek Beerschot V.A. – RSC Anderlecht

Op de maandag na kerst, 27 december, spelen Beerschot en RSC Anderlecht tegen elkaar. Zonder publiek, want ook bij ons zijn de tribunes tijdens de feestdagen gesloten. In het voorbije seizoen zorgde Beerschot voor een daverende verrassing door met 2-1 te winnen van RSC Anderlecht.

Daarna trok Beerschot tweemaal naar het Lotto Park. Daar maakte het beide keren geen schijn van kans. RSCA won op 27 december 2020 (precies een jaar geleden dus aanstaande maandag) met 2-0 en p 24 oktober 2021 werd het 4-2 voor Paars-Wit.

Favoriet bij Beerschot V.A. – RSC Anderlecht

De bookmakers schalen RSC Anderlecht als favoriet in. Dat is ook niet zo gek, aangezien Beerschot laatste staat en RSCA de nummer vier is in de huidige competitiestand. Anderlecht pakte in de eerste twintig speelronden 35 punten en daarbij steken de negen punten die Beerschot bijeen sprokkelden natuurlijk schril af.

Daarnaast is ook de huidige vorm van de bezoekers uit Brussel een pak beter. In de aanloop naar deze laatste 2021 wedstrijd voor beide Pro League ploegen verloor Beerschot met 0-2 van KV Oostende. RSC Anderlecht wist ook niet te winnen, maar de 2-2 op Jan Breydel bij Club Brugge was voor RSCA wel een echt winstpunt. Anderlecht is hierdoor bovendien al zeven matches ongeslagen, inclusief de bekerwinst op RFC Seraing.

Odds

De pre-match quoteringen staan eerst en vooral hoog als u speelt op een stunt van Beerschot. Een driepunter van de thuisploeg bezorgt Belgische voetbalwedders die hierop gokten een maximale bookmakers bonus die kan oplopen tot x4,90 uw speelbedrag.

Denkt u dat er bij deze match geen primus komt, maar dat de punten eerlijk verdeeld worden? Bij een draw betalen de bookies via het 1×2 spelsysteem een maximale bonus van x4,05 keer het gekozen inlegbedrag aan u uit.

Denkt u dat topfavoriet RSC Anderlecht dit varkentje wel even gaat wassen en maandag aan het feest is? Dan betalen de online bookmakers maximaal x1,67 het ingezette geldbedrag uit voor het doorgeven van deze winnende voorspelling.

Wedden op Voetbal

Direct na de kerst Wedden op Voetbal? Dat kan bij Wedden op Sport en zelfs op matches uit onze eigen voetbalcompetitie: de Jupiler Pro League. Speel mee via onze bookmakerspagina en plaats uw voorspelling tegen de meest gunstige bookmakersvoorwaarden. Wij hebben de hoogste odds voor u opgezocht en bookmakers geselecteerd waar u uw bonus wager kunt inzetten! Kortom: een weddenschap telt dan ook mee in de rondspeelvoorwaarden om bijvoorbeeld uw welkomstbonus te mogen claimen.

Speel verantwoord, snel en veilig via enkele betrouwbare wedkantoren door te kiezen voor de aanbieders op Wedden op Sport.be! Meer informatie nodig? Bezoek dan onze kennisbank en vergroot uw winstkansen! Bent u straks één van de bookmaker winnaars van Beerschot V.A. – RSC Anderlecht? Wij hebben er alvast een pak goesting in!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België