Wedden op Jupiler Pro League match KAA Gent - KVC Westerlo

Deze week barst het in de Jupiler Pro League van de ferme matches. In de Ghelamco Arena speelt KAA Gent deze zondag tegen KVC Westerlo. De ploegen speelden deze zomer nog een oefenduel tegen elkander en weten wat ze kunnen verwachten. Wilt u wedden op Jupiler Pro League match KAA Gent – KVC Westerlo? Check de pre-odds bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en speel vandaag mee. 

Historie KAA Gent – KVC Westerlo

De ploegen speelden op 24 juni nog een oefenduel tegen elkander en daar kwam een verrassende eindstand uit. KVC Westerlo wist KAA Gent met 6-2 te verslaan. Kyan Vaesen scoorde driemaal voor zijn ploeg uit Westerlo. In het seizoen 2016 – 2017 speelden de teams voor de voorlopig laatste maal tegen elkander in de Belgische Pro League. KAA Gent won in eigen huis met 4-2 van Westerlo, maar op bezoek bij de ploeg werd niet gescoord: 0-0.

Terug naar dit seizoen, dan zijn de behaalde resultaten in de eerste twee speelronden van de Jupiler Pro League voor beide teams anders verlopen. Zo zegevierde Westerlo met 2-0 van Cercle Brugge en verloor voorbije weekeinde met 2-0 van OH Leuven. KAA Gent kwam tegen Standard Luik niet verder dan een 2-2 gelijkspel en op bezoek bij Sint-Truiden werd ook een punt behaald: 1-1.

Favorieten

De Belgische wedkantoren bestempelen KAA Gent als favoriet van dit duel. De Buffalo’s wisten in het verleden de ploeg uit Westerlo ook vaak te slim af te zijn. De laatste zege die Westerlo behaalde in Gent was op 23 september 2009. Toen kwam de Koninklijke Voetbalclub uit Westerlo nog met 1-2 zegevieren.

De bookmakers verwachten niet dat het deze zondag een zege wordt voor KVC Westerlo. De wedkantoren schalen de hoogste pre-odds in bij een zege de bezoekers uit de provincie Antwerpen. Zoek de pre-odds die bij uw voorspelling passen op de bookmakerspagina van Wedden op Sport en scoor straffe odds bij een pak mooie voetbalgokdeals.

Odds KAA Gent – KVC Westerlo

De pre-odds zijn zeer straf ingedeeld voor de match tussen Gent en Westerlo. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van KVC Westerlo. U kunt tot maximaal x5.25 keer de inleg winnen met een correcte voorspelling op winst van de bezoekers uit Westerlo.

Een gelijkspel tussen de Gentse gastheren en de bezoekers uit Westerlo is bij de Belgische wedkantoren maximaal x4.20 keer de gekozen wedinleg waard.

Wedt u deze speelronde op winst van KAA Gent? De bookmakers keren tot maximaal x1.66 keer de inleg uit als de Buffalo’s in eigen Ghelamco Arena winnen van KVC Westerlo.

Wedden op Voetbal

Met het voorspellen van voetbalwedstrijden zijn heel wat voetbalwedders rijker geworden, maar realiseer u dat u een weddenschap ook kunt verliezen. Voetbal is niet altijd voorspelbaar en dat maakt het wedden op voetbal ook zo leuk.

Wilt u het ook eens gaan proberen om de bookmakers te laten cashen? De match tussen KAA Gent en KVC Westerlo wordt op zondag 7 augustus om 16:00 uur gespeeld. U kunt tot dat tijdstip inzetten op de ploeg die volgens u wint. Wedden op Sport helpt u daar graag bij en heeft de betrouwbaarste en veiligste Belgische wedkantoren voor u geselecteerd op de bookmakerspagina. Check de pre-odds en speel mee met Gent – Westerlo!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België