Wedden op Manchester United - Manchester City in halve finale Carabao Cup

Deze woensdag is het reeds tijd voor de eerste Manchester-stadsderby van 2021. In de halve eindstrijd van de Carabao League Cup kruisen Manchester United en Manchester City de degens op Old Trafford. De winnaar van deze match plaatst zich voor de finale. Deze zal op 25 april aanvangen. Plaats uw voorspelling voor de derby tussen United en City via Wedden op Sport en scoor de beste online gokdeal voor deze Carabao Cup match!

Historie

De EFL of League Cup stamt uit 1961. Destijds zocht de Engelse voetbalbond naar manieren om de clubs meer avondmatches te geven. Inmiddels is het toernooi veel meer dan dat: de winnaar plaatst zich rechtstreeks voor de UEFA Europa League.

Manchester City is de huidige kampioen van het bekertoernooi dat sinds 2017 door het leven gaat als de Carabao Cup. City werd de primus nadat het in het voorbije seizoen in de finale de maat nam van Aston Villa: 2-1. De equipe waarin onze landgenoot Kevin De Bruyne wekelijks uitblinkt, won de Cup ook in 2019 (winst op Chelsea na penalty’s) en 2018 (3-0 zege op Arsenal).

City is overigens niet de recordhouder qua titels. Die eer is weggelegd voor Liverpool FC. The Reds mochten al achtmaal de beker omhoog houden.

Favorieten

Voor de editie van 2021 zijn beide ploegen uit Manchester nog in de race. Zij zijn samen met Tottenham Hotspur, dat op 5 januari de andere halve finale speelt, topfavoriet voor eindwinst. Er kan echter maar één team uit Manchester naar de eindstrijd. Bij de online bookmakers rekent men op een zege voor The Cityzens.

Dit heeft deels te maken met de prestaties in de voorgaande jaren, de huidige vorm van City (op 3 januari gaf het Chelsea nog een 1-3 pandoering), maar ook zeker en vast met de prestaties in de Carabao Cup 2020 – 2021. Manchester City versloeg in de voorbije speelronde Arsenal met 1-4. In diezelfde kwartfinale nam United met 0-2 de maat over Everton, een ploeg die dit seizoen in uitstekende vorm verkeert.

Beide elftallen wisten dus al te imponeren, maar de uitslagen, het vertoonde veldspel en de historiek zorgen ervoor dat Manchester City primeert bij de gokwebsites waar u kunt spelen op deze halve finale van de Carabao Cup.

Odds

De pre-odds komen er dankzij die favorietenrol van City als volgt uit te zien. In het 1×2 spelsysteem wordt gemiddeld bijna twee keer uw inleg uitbetaald als favoriet Manchester City op bezoek bij de stadsgenoot aan het langste eind trekt: x1,96. De winstbonus voor een winnende weddenschap op Manchester United is echter nog straffer. Met een pre-odd van x3,45 is de bonus een pak hoger!

De hoogste odds staan echter achter een draw. Als er woensdagavond op Old Trafford geen winnaar uit de bus rolt, dan schieten digitale gamers die dit voorspelden de hoofdvogel! Met een gemiddelde quotering van x3,55 keer uw wedbedrag start het nieuwe kalenderjaar in dat geval met een schoon bedragje!

Wedden op Voetbal

Ook in de eerste week van het nieuwe kalenderjaar wordt er wereldwijd volop gevoetbald. Waar de Belgische ploegen even wat gas mochten terugnemen hebben de Engelse clubs juist extra speeldagen afgewerkt. Deze halve eindstrijd in de Carabao Cup wordt midweeks afgewerkt waardoor u voor de eerste matches in de Pro League nog kunt scoren met een winnende voorspelling bij het Wedden op Voetbal!

Laat uw verwachtingen voor Manchester United – Manchester City achter op onze bookmakerspagina en pak die hoogste odd! Wilt u niet inzetten in de pre-fase, maar wilt u (mobiel) live gokken tijdens de match? Log dan in op woensdag 6 januari en volg vanaf 20:45 uur via uw persoonlijke gaming pagina de odds terwijl de match wordt gespeeld!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België