Wedden op Nieuwjaarsvoetbal: Arsenal - Manchester City

Als de smoutebollen nog maar net verteerd zijn, kan er alweer ingezet worden op een Engelse voetbalmatch. Op de eerste dag van het nieuwe kalenderjaar bekampen Arsenal en Manchester City elkaar. Heeft u goesting om een voorspelling te plaatsen op deze Premier League match? Check dan de actuele odds en deals voor Arsenal – Manchester City via Wedden op Sport!

Historiek Arsenal – Manchester City

Manchester City is de winterkampioen van seizoen 2021-2022, maar moet in 2022 weeral bewijzen de ware nummero uno van de Engelse Premier League te zijn. De ploeg van trainer Guardiola raapte in de eerste seizoenshelft de meeste punten in de eerste The Cityzens staan op vijftig uit 20 en zijn daarmee fier competitieleider.

Het Londense Arsenal FC krabbelde na een stroeve start ferm terug en staan bijgevolg weer als vanouds in de top vijf. Met 35 uit 20 heeft het echter al wel een ferme achterstand op koploper City.

Favoriet bij Arsenal – Manchester City

De Vlaamse bookmakers zien regerend Engels kampioen Manchester City als topfavoriet in deze Premier League topper. Dit heeft alles te maken met de recente H2H statistieken. In februari 2021 speelden Arsenal voor de laatste keer in eigen stadion tegen The Cityzens. Arsenal verloor in het Emirates Stadium met 0-1 van Manchester City. In 2015 wonnen The Gunners voor de laatste keer van de bezoekers uit Manchester. In december van dat kalenderjaar werd het 2-1 voor The Gunners.

City gaat met een straffe vorm deze topper op Nieuwjaarsdag in. Op Boxing Day won het met 6-3 van Leicester City en op 29 december 2021 boekte het nog een zuinige 0-1 zege op verplaatsing bij Brentford. Ook Arsenal is met een ferme reeks bezig. Na de 2-1 nederlaag tegen Everton won het viermaal. Southampton, West Ham United, Leeds United en Norwich City (op Boxing Day) moesten eraan geloven, waardoor ook Arsenal in winning mood deze topmatch zal aanvatten.

Odds

De Belgische wedkantoren bookmakers hebben ook goesting getuige de pre-odds in het 1×2 spelsysteem. Voor winst van thuisploeg Arsenal wordt maximaal x6.20 keer uw inleg uitbetaald door de top bookmakerskantoren.

Top bookmakers keren een stuk minder uit voor een overwinning van Manchester City. Maximaal staat er nu een quotering van x 1.54 keer uw inleg voor u genoteerd als The Cityzens zegevieren in Londen.

De quoteringen bij een draw lopen weer ferm op en stijgen naar hoogten die de x5,00 uw inleg aantikken. De hoogste pre-match quoteringen bij de Belgische goksites staan bij een puntendeling bij Arsenal – Manchester City op x4.86 keer het gekozen inlegbedrag.

Wedden op Voetbal

De Engelse Premier League schiet ook tijdens de feestdagen lekker door en knalt als een hogesnelheidstrein door het competitieschema. Met de match op Nieuwjaarsdag kunnen Belgische voetbalwedders het nieuwe kalenderjaar goed aanvangen door een winnende voorspelling te plaatsen via Wedden op Sport!

Ook Wedden op Voetbal? Check dan onze kennisbank, reviews en voorbeschouwingen om uw winstkansen te vergroten en de risico’s te verkleinen. Bezoek onze bookmakerspagina voor alle actuele odds en spelopties bij het wedden op Arsenal – Manchester City. De match vangt op zaterdag 1 januari om 13:30 uur aan. Drop dus tijdig uw voorspelling om in te pre-fase te scoren met uw voetbalkennis en wordt een meestervoorspeller!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België