Wedden op PO1: wordt Club Brugge deze zondag kampioen van België?

In PO1 kan Club Brugge dit weekeinde kampioen van België worden. De Bruggenaren moeten dan winnen bij Royal Antwerp FC. De nummer twee Royale Union SG speelt op verplaatsing bij RSC Anderlecht en mocht ook Paars-wit zegevieren of het wordt een gelijkspel in Brussel, dan pakt Brugge de landstitel. Wilt u dit weekeinde ook kampioen worden door te wedden op de climax in PO1? Voorspel dan de matches via de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie PO1

De PO1 is dit weekeinde toe aan de vijfde speelronde. Club Brugge staat op de eerste plaats met 46 punten. De ploeg van coach Alfred Schreuder kan zondag kampioen worden als Blauw-zwart wint van Royal Antwerp FC in het Bosuil Stadion. De Antwerpenaren hebben het zwaar in de championship play-offs. RFCA behaalde tot nu toe een punt in PO1.

In de eerste match van de PO1 wist Club op Jan Breydel met 1-0 te winnen van Royal Antwerp. Tajon Buchanan maakte in de 37ste minuut van de wedstrijd de enige goal van de match.

De andere match bestaat uit de nummer twee RSC Anderlecht en Royale Union SG. De Brusselse derby wordt dit weekeinde in het Lotto Park Stadion afgewerkt. Union’60 staat tweede met 43 punten en moet winnen van RSCA wil het Club deze zondag van de titel houden. Anderlecht wil zegevieren om nog tweede te kunnen worden in PO1. De tweede plaats geeft recht tot kwalificatie van de UEFA Champions League. De eerste PO1-match speelde Anderlecht op verplaatsing bij Royale Union. De Brusselse derby werd toen met 3-1 gewonnen door Union’60.

Favorieten

De Belgische wedkantoren verwachten dat Club Brugge de vijfde speelronde van de play-offs gaat winnen. De bookies verwachten dat RAFC de handdoek in de ring gaat gooien nu Anderlecht steeds verder uitloopt op de Antwerpse ploeg.

Paars-wit heeft inmiddels als zes punten meer dan de Great Old, maar Anderlecht is maar licht favoriet in de match tegen Royale Union. De quoteringen voor het duel in Brussel staan gelijkwaardig ingedeeld.

Odds PO1

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds van de championship play-offs ingedeeld bij de match Royal Antwerp – Club Brugge. De quotering bij winst van RAFC staat op een maximum van x4.50 keer de inleg ingeschaald.

Ook bij een gelijkspel in het Bosuil Stadion staat een straffe pre-odd van maximaal x3.85 keer uw inleg ingedeeld. Zegeviert Club volgens u? Dan kunt u tot maximaal x1.79 keer de inleg retour krijgen van de bookmakers op Wedden op Sport.

Dan de quoteringen bij de match RSC Anderlecht – Royale Union SG. Union moet winnen wil het kampioensfeest nog een week uitgesteld worden. De quotering bij winst van de huidige nummer twee staat op een maximum van x2.75 keer uw speelbedrag.

De hoogste pre-odd in het 1×2 spelsysteem voor dit duel in het Lotto Park Stadion staat ingedeeld bij een gelijkspel. De bookmakers keren gemiddeld x3.45 keer de inleg uit aan voetbalwedders die met een puntendeling de juiste voorspelling hadden ingevuld. Een overwinning van Anderlecht is goed voor een straffe odd van maximaal x2.55 keer uw speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Het wordt dit weekeinde bloedstollend in PO1. Haalt Club Brugge haar achttiende titel binnen? Kwalificeert RSC Anderlecht zich nog voor de Champions League? Allemaal vragen waar de bookmakers geen antwoord op hebben, maar wel torenhoge pre-odds en ferme spelsystemen. Gaat u ook Wedden op Voetbal? Doe dit dan voor zondag 15 mei 18:30 uur want dan beginnen de ploegen aan hun een na laatste klus in PO1.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België