Wedden op Pro League match KRC Genk - Sporting Charleroi

In de Belgische Pro League treft koploper KRC Genk de nummer elf in de competitie, Sporting Charleroi. De Genkies lijken dit seizoen onverwoestbaar en zijn hard op weg herfstkampioen te worden. Vrijdagavond staat er in eigen Cegeka Arena de match tegen de Zebra’s gepland. Wilt u wedden op de Pro League match KRC Genk – Sporting Charleroi? Zet dan in bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en sla uw slag.  

Historiek KRC Genk – Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League loopt Racing Genk behoorlijk uit op de rest van de competitie ploegen. Het team van coach Wouter Vrancken voetbalden dit seizoen al veertig punten bij elkander. De Genkies hebben sinds 24 juli dit kalenderjaar niet meer verloren. Op die dag werd de eerste competitiewedstrijd tegen Club Brugge gespeeld. Op Jan Breydel werd KRC Genk met 3-2 verslagen.

Sporting Charleroi had het de laatste weken erg zwaar. Drie van de vier duels gingen verloren en eenmaal werd het een gelijkspel. Voorbije weekeinde pakten de ploeg van coach Edward Still drie punten door te winnen van Royal Antwerp FC. In Charleroi werd met 1-0 gewonnen van de Antwerp FC.

De laatste keer dat KRC Genk en Sporting Charleroi tegen elkaar speelden, was op 10 mei 2022. Op die dag zegevierde Racing Genk met 3-2 van de Zebra’s. De laatste keer dat de ploeg uit Charleroi punten kwam pakken in Genk was op 19 augustus 2017. Het werd toen 0-1 in Genk.

Favorieten

De Belgische wedkantoren wijzen Racing Genk aan als favoriet van dit duel. Dat heeft de ploeg van coach Vrancken er vooral aan te danken dat ze eerste staan in de Belgische competitie. Genk is dit seizoen moeilijk te kloppen in de Cegeka Arena.

Door de zege die Sporting Charleroi voorbije weekeinde boekte tegen Royal Antwerp heeft ook de ploeg van coach Still wat zelfvertrouwen getankt. De bookmakers wijken er echter niet van af en wijzen KRC Genk aan als favoriet in dit duel.

Odds KRC Genk – Sporting Charleroi

De pre-odds zijn straf ingedeeld bij het duel KRC Genk – Sporting Charleroi. In het 1×2 spelsysteem vindt u de strafste quoteringen bij een zege van Sporting Charleroi. Als de ploeg van coach Still komt zegevieren in Genk, keren de Belgische wedkantoren tot maximaal 7.00 keer het speelbedrag aan u uit.

Nog een straffe bookmakersdeal kunt u maken bij een gelijkspel. De bookmakers zijn bereid tot maximaal 5.00 keer uw speelbedrag uit te keren als KRC Genk en Sporting Charleroi de punten vrijdagavond gaan delen.

Denkt u dat de koploper in Genk ook in eigen huis wint van de nummer elf in de competitie? De bookmakers keren tot 1.44 keer het speelbedrag uit als KRC Genk zegeviert.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal kunt u een ferme bonus van de Belgische wedkantoren scoren, maar u kunt uw weddenschap ook verliezen. Bereid u dan ook goed voor als u met echt geld wilt inzetten op de match KRC Genk – Sporting Charleroi. Naast het wedden in de pre-fase, kunt u ook live wedden op matches in de Jupiler Pro League.

Als u speelt in de pre-fase dienen de weddenschappen voor vrijdag 4 november om 20:45 uur binnen te zijn. Dat is het moment dat KRC Genk – Sporting Charleroi aftrappen in de Cegeka Arena. Voorspel de match bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.be en scoor de hoogste odds!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België