Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Wedden op Rode Duivels in Nations League: België - Wales

In de UEFA Nations League groepsfase staan voor België nog twee duels op de rol. De eerste van de twee wordt donderdag gespeeld tegen Wales. De Rode Duivels treffen de beste elf uit Wales in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Wilt u wedden op de Rode Duivels in de UEFA Nations League match België – Wales? Kom dan wedden bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en scoor straffe odds! 

Historiek België – Wales

Nog niet zo lang geleden speelde België al een duel tegen Wales. Op 11 juni dit kalenderjaar speelden de Belgen op verplaatsing tegen The Dragons. Het Cardiff Stadion was het decor van dit duel, maar België wist er niet te zegevieren. Er werd wel een punt behaald bij een 1-1 eindresultaat.

De Rode Duivels moeten dit duel winnen willen ze nog kans maken op de eerste plaats in Groep 4. De huidige nummer één, Nederland heeft tien punten behaald. België heeft er zeven en staat tweede. Wales is met één punt de nummer vier en Polen staat derde met vier punten.

De Nations League is de laatste voorbereiding op het WK2022. In november dit jaar begint het toernooi om het wereldkampioenschap in Qatar. België start op 23 november met een duel tegen Canada. Vervolgens wordt er dan tegen Marokko en Kroatië gespeeld.

Favorieten

De bookmakers wijzen de Belgen aan als favoriet bij dit duel. De quoteringen zijn het hoogst bij een zege van Wales. Dit heeft er vooral mee te maken dat België tweede staat op de FIFA ranglijst en Wales pas op de negentiende plek staat.  De Duivels spelen ook nog eens in eigen land en kunnen ook bij dit duel rekenen op veel supporters in het Koning Boudewijn Stadion.

In de poulefase heeft Wales ook nog geen match gewonnen. Al was het punt dat behaald werd wel tegen België. Wales doet net als België mee aan het WK in Qatar en dus zullen ook de Welshman dit duel uiterst serieus opvatten.

 Odds België – Wales

De quoteringen lopen hoog op bij een zege van Wales. Mochten The Dragons in ons Koning Boudewijn Stadion zegevieren? Dan keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x8.75 keer het speelbedrag uit.

Een gelijkspel is in het 1×2 spelsysteem een gemiddelde pre-odd van x4.80 keer de inleg waard. De bookmakers geven daarmee al duidelijk aan dat zij België als favoriet aanwijzen.

Gaat u een weddenschap plaatsen op winst van de Rode Duivels? Dan kunt u rekenen op een uitbetaling van maximaal x1.40 keer uw speelbedrag als België dit duel ook echt wint.

Wedden op Voetbal

Heeft u goesting om de match België – Wales te voorspellen? Ga dan voor donderdag 22 september 20:45 uur naar de Belgische wedkantoren en vul uw voorspellingen in. Dit is het tijdstip dat de bal gaat rollen in het Koning Boudewijn Stadion tussen België en Wales.

Check voordat u uw wedbedrag inlegt de meest actuele opstelling van de bondscoaches en de quoteringen bij de wedkantoren. Zo gaat u goed voorbereid van start in deze één na laatste speelwedstrijd van de Belgen in Groep 4 van de UEFA Nations League. Maak uw bookmakersdeal met het Wedden op Voetbal.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.