Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

PO1 voetbal wedden op Royal Antwerp - KRC Genk

In het Bosuil Stadion krijgt Royal Antwerp FC deze zondag bezoek van KRC Genk. De teams strijden tegen elkander om de eerste plaats van PO1. Antwerp FC laat de jongste weken weinig punten liggen. Genk liet wel wat steken vallen de jongstleden, maar begin PO1 goed. Vergelijk de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en speel mee op de match Royal Antwerp – KRC Genk. 

Historiek Royal Antwerp – KRC Genk

Dit seizoen speelden Royal Antwerp en KRC Genk al driemaal eerder tegen elkander. De eerste keer was op 23 oktober voorbije kalenderjaar. In het Bosuil Stadion waren de Genkies met 1-3 te sterk voor RAFC. In de Cegeka Arena zegevierde de Great Old met 0-1 van KRC Genk. Ook in de Croky Cup kwamen de teams elkander tegen. De kwartfinale van de Belgische beker werd gewonnen door Royal Antwerp. De ploeg uit Antwerpen pakte voorbije weekeinde de trofee door de ploeg van KV Mechelen te winnen.

Ook in PO1 maakte Royal Antwerp een goede start. De ploeg van coach Mark van Bommel speelde de eerste PO1-match tegen Royale Union SG en zegevierde met 0-2 van de Brusselse formatie. Ook Racing Genk zegevierde in de eerste speelronde van de play-offs. Club Brugge werd met 3-1 verslagen door de ploeg van coach Wouter Vrancken.

Favoriet

Bij deze match van zondagavond in Antwerpen zetten de Belgische wedkantoren in op Royal Antwerp FC als meest logische primus bij dit duel in de Belgische kampioenenpoule. De hoogste quoteringen zult u echter vinden bij een gelijkspel. Daarmee geven de bookmakers wel aan ook te geloven in de kansen van de Genkies.

Gezien de tabel van PO1 zijn de teams op papier aan elkander gewaagd. KRC Genk staat eerste met 41 punten. Royal Antwerp is de nummer twee met 39 punten. Het verschil is dus maar drie punten en RAFC speelt in eigen Bosuil Stadion tegen de koploper. Dat weegt bij de Belgische wedkantoren ook zwaar in het beoordelen van de pre-odds.

Odds Royal Antwerp – KRC Genk

De bookmakers hebben de straffe quoteringen bij de match Antwerp FC – KRC Genk ingedeeld. Zo wordt er bij een zege van de Genkies al tot maximaal 3.10 keer het wedbedrag uitbetaald.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen nog wat hoger op. De Belgische wedkantoren schroeven de odds bij een gelijkspel op tot maximaal 3.70 keer het wedbedrag.

Gaat de ploeg van coach Van Bommel winnen? Dan kunt u in het 1×2 spelsysteem bookmakersbeloningen scoren die oplopen tot maximaal 2.30 keer het speelbedrag. En dat is een pak meer dan in de voorbije matches van RAFC.

Wedden op Voetbal

Het Wedden op Voetbal matches als in de PO1 is bij voetbalgokkers erg hot. Welke ploeg wordt er kampioen en welk team mag zich gaan opmaken voor de Champions League of Europa League? Met nog vijf speelronden te gaan dit seizoen is de spanning om te snijden. Denkt u te weten wat de ontknoping zal zijn of wilt u wedden op één van de matches? Bezoek de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en speel mee.

De PO1 match Royal Antwerp FC – KRC Genk staat gepland op zondag 7 mei om 18:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vergelijk de wedkatoren met elkander en maak de strafste bookmakerdeals via Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.