Wedden op Tennis: Davis Cup Finals 2021

Van 24 november tot en met 5 december worden op indoor hardcourtbanen in Innsbruck, Oostenrijk, Madrid, Spanje en Turijn, Italië de Davis Cup Finals gespeeld. Deze editie zou oorspronkelijk plaatsvinden van 23 tot 29 november 2020. Op 26 juni 2020 kondigde ITF echter aan dat 2020 Finals zullen plaatsvinden van 22 tot 28 november 2021 vanwege de coronaviruspandemie en de Davis Cup Finals 2021 zullen heten. Voorspel de winnaar en sla uw slag bij Wedden op Sport

Historie Davis Cup Finals

Op 18 januari 2021 maakte ITF bekend dat de finales zouden worden uitgespreid over 11 dagen, van 25 november tot 5 december 2021. Op 12 april 2021 maakte ITF bekend dat Innsbruck, Oostenrijk en Turijn, Italië waren geselecteerd om de finales te organiseren bij titelverdediger Spanje.

In 1900 werd er al voor de Davis Cup getennist. De Verenigde Staten wonnen in dat openingsjaar en zijn met 32 overwinningen ook recordhouder als het gaat om eindzeges in de Davis Cup. Australië komt met 28 overwinningen nog enigszins in de buurt, maar alle andere landen volgen op gepaste afstand. Frankrijk is derde met tien eindzege en dat zijn er exact evenveel als Groot-Brittannië. Zweden is vijfde met 7 overwinningen en Spanje, de winnaar van 2019 staat op zes Davis Cup eindzeges. België wist deze prijs nimmer binnen te halen.

Favorieten Davis Cup Finals 2021

De Russische Tennis Federatie (RTF) treedt aan met de sterkste opstelling. Met Daniil Medvedev (ATP 2) als kopman en Andrej Rublev (ATP 5) als tweede man zijn zij de topfavoriet. Servië vaardigt een team inclusief ATP nummer 1 Novak Djokovic af. Ook de Servische ploeg behoort hierdoor tot de favorieten voor eindwinst, maar Servië heeft een minder sterk team met Dusan Lajovic (ATP 33) als tweede man.

Spanje is als titelhouder én gastheer natuurlijk ook een kandidaat eindwinnaar, maar aangezien ze zonder Rafael Nadal aantreden, slinken de kansen voor de Spanjaarden. Jannik Sinner (ATP 10) is de laatste Top 10 speler die acte de preseance geeft in deze Davis Cup Finals 2021. De Italiaan voert zijn land aan. Dankzij zijn deelname tot de gevaarlijke outsiders voor eindwinst behoort. Al zal het verslaan van de andere landen niet evident zijn voor de Italiaanse equipe.

Odds Davis Cup Finals 2021

Bij de Belgische bookmakers die tennisweddenschappen aanbieden, zien we dat een correcte voorspelling op topfavoriet Rusland (RTF) in de pre-fase op maximaal x2,50 staat. Bij Bet365 scoort u maximaal x6,00 keer uw inzet als u een winnende weddenschap op Servië als eindwinnaar plaatst.

Titelverdediger Spanje staat in de pre-fase op een maximum odd van x7,00 keer het ingelegde speelbedrag. Dat is net iets lager dan de winstkansen die de Italianen, net als Spanje en Oostenrijk ook gastland, worden toegedicht: x9,00.

Na dit viertal is Groot-Brittannië het vijfde land in de bookmakers polls. De Britten staan tegen een quotering van maximaal x10,00 keer uw inzet op de online wedformulieren. Ook de Verenigde Staten krijgen een pre-odd van x10,00 mee. Australië en Kroatië zijn al x17,00 uw speelbedrag waard. Check de bookmakerspagina voor alle actuele odds en deals! Wij krijgen alvast een pak goesting van al die bonussen!

Wedden op Tennis

Pakt u het tennisracket op en slaat u de winnende Davis Cup Finals deal binnen? Aarzel dan niet langer, want de pre-odds worden na elke tennismatch aangepast door de Belgische wedkantoren. Meestal zijn de odds het hoogste in het begin van het toernooi. Naarmate het toernooi vordert, worden de kanshebbers duidelijker en de quoteringen lager.

Speel bewust en verantwoord door de kennisartikelen, voorbeschouwingen en tips op Wedden op Sport.be te lezen. Zo speelt u veilig bij het online Wedden op Tennis! Bent u straks de primus van de Davis Cup Finals 2021?

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België