Wedkantoren hanteren straffe odds in Belgische Bekerweek

Deze week worden de kwartfinales van de Belgische Beker gespeeld. Dat betekent dat er nog acht ploegen over zijn die dit seizoen deze trofee in huis kunnen halen. Deze woensdag worden de eerste twee duels gespeeld. Donderdag maken de overige vier ploegen uit welke twee er doorgaan naar de halve finales. Voorspel de bekerwedstrijden in de Croky Cup via Wedden op Sport.be en scoor straffe odds in deze Belgische bekerweek! 

Historie Belgische Beker

KV Mechelen – KAS Eupen

KV Mechelen en KAS Eupen is de eerste bekerwedstrijd van deze week. In de voorbije bekerronde schakelde KVM het Cercle Brugge uit met 2-1. Gemakkelijk ging dat niet. De ploeg uit Mechelen had een verlenging van de match nodig om uiteindelijk door te mogen naar de kwartfinales. KAS Eupen speelde in de voorbije ronde tegen Zulte Waregem. De ploeg uit Eupen speelde thuis, maar na negentig minuten speeltijd stond de stand nog gelijk 2-2. Ook KAS zegevierde pas in extra tijd.

KAA Gent – Standard Luik

Ook KAA Gent en Standard Luik komen woensdagavond in actie. De teams treffen elkaar in de Ghelamco Arena te Gent. Voor de Buffalo’s is dit de eerste bekermatch tegen een Belgische Pro Leagueploeg. In de voorbije speelronde versloeg de ploeg uit Gent het Lommel SK met 0-2. Standard Luik versloeg Beerschot VA met 2-0 op Sclessin. Ook dit gebeurde pas in extra tijd.

RSC Anderlecht – KV Kortrijk

Donderdagavond beginnen RSC Anderlecht en KV Kortrijk aan de bekerwedstrijd. Anderlecht speelt thuis tegen KV Kortrijk in het Lotto Park Stadion. In de voorbije speelronde trof RSCA het RFC Seraing en versloeg de ploeg uit Luik met 3-4 met in de strafschoppen. KV Kortrijk wist in de reguliere speeltijd te winnen van KV Oostende. In Kortrijk werd het 1-0.

Club Brugge – OH Leuven

Later op de donderdagavond spelen Club Brugge en OH Leuven tegen elkaar voor de laatste plek in de halve finales van de Croky Cup. Het duel wordt op Jan Breydel gehouden. De Bruggenaren versloegen in de voorbije ronde het KRC Genk. De Bruggenaren zegevierden pas nadat de strafschoppen zijn genomen. OH Leuven nam het in de beker nog niet op tegen een Pro Leagueploeg. In de voorbije ronde zegevierde OHL met 2-3 van Westerlo.

Favorieten Belgische Bekerweek

Voor deze vier kwartfinales worden de thuisploegen als favorieten aangewezen door de Belgische wedkantoren. De ploegen KV Mechelen, KAA Gent, RSC Anderlecht en Club Brugge maken volgens de bookmakers de meeste kans op een ticket voor de halve finales. Dit zijn ook de ploegen die in de Belgische Pro League het hoogst geklasseerd staan en daar kijken de bookies ook naar voordat ze de quoteringen indelen.

In onderstaande overzicht ziet u welke odds er in de pre-fase worden gehanteerd bij weddenschappen op matches in deze Belgische bekerweek. Zoek uw favoriet en speel mee!

Odds Belgische bekerweek

Quoteringen KV Mechelen – KAS Eupen

De Belgische wedkantoren schalen de hoogste quotering in bij een zege van KAS. Gemiddeld kunt u x3.80 keer uw speelbedrag verdienen bij een zege van de ploeg uit Eupen. Een gelijkspel is goed voor een ferme bonus bij de bookmakers van x3.40 keer uw speelbedrag. Een zege van KV Mechelen staat in het 1×2 spelsysteem op x1.80 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Quoteringen KAA Gent – Standard Luik

Voor ferme pre-odds zit u goed bij de match van KAA Gent – Standard Luik. De bookmakers keren de hoogste odd van deze match uit als de Luikenaren komen zegevieren. U kunt maximaal x5.05 keer uw speelbedrag scoren als de Rouches winnen. Wordt het een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd? Dan zijn de bookies bereid x4.10 keer uw speelbedrag terug te keren. Een overwinning van Gent is goed voor een beloning van x1.56 keer uw speelbedrag.

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Kortrijk

De bookmakers hebben ook voor dit duel fraaie quoteringen voor u klaarstaan. De hoogste odd keren de weddies uit als de ploeg uit Kortrijk wint. Maximaal wordt er dan x5.85 keer uw speelbedrag uitgekeerd. Een gelijkspel is bij de online wedkantoren gemiddeld x4.30 keer uw speelbedrag waard. Een zege van RSCA is goed voor een bonus van x1.48 keer uw speelbedrag.

Quoteringen Club Brugge – OH Leuven

Bij deze laatste bekermatch zult u de hoogste pre-odds vinden. In het 1×2 spelsysteem staat een bonus van maximaal x10.00 keer uw speelbedrag voor u paraat als OH Leuven donderdag wint. Een gelijkspel krijgt met x6.10 keer uw inleg ook een zeer straffe pre-odd mee. Een overwinning van Club Brugge is goed voor een uitkering van gemiddeld x1.25 keer uw inleg.

Wedden op Voetbal

Wilt u niets missen van de Belgische bekermatches en heeft u goesting te Wedden op Voetbal in deze kwartfinales?  Dan is het goed om te weten wanner de duels beginnen. Woensdagavond 22 december om 20:00 uur starten KV Mechelen – KAS Eupen in het AFAS Stadion. Om 20:30 uur beginnen ook KAA Gent – Standard Luik aan de klus in de Ghelamco Arena.

Donderdagavond 23 december om 18:45 uur spelen RSC Anderlecht – KV Kortrijk tegen elkaar op het Lotto Park Stadion. Club Brugge – OH Leuven sluiten de bekerweek donderdag af om 21:00 uur op Jan Breydel. Welke vier ploegen gaan we volgens u terugzien in de halve finales? Voorspel, zet in en win straffe odds in de matches Croky Cup via de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België