Wedkantoren hebben odds voor PDC Home Tour straf ingeschaald

De PDC Home Tour wordt deze week vervolgd met partijen uit groep 20 tot en met 23. Ook onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh komt in actie. Het virtuele dartstoernooi is een groot succes onder de darters, volgers en bookmakers. Ook via Wedden op Sport wordt er dagelijks flink gegokt op deze thuismatches.  op de wedstrijden. Naast Van Den Bergh komen onder meer ook Rob Cross (wereldkampioen in 2018) en Ian White in actie. 

Historie

Voorbije maand werd de PDC Home Tour opgericht om de profdarters toch een podium te geven, sponsoren te pleasen en de supporters te blijven vermaken. Dit zogenoemde thuistoernooi waarbij in meerdere groepen profdarters het vanuit hun eigen woonplaats opnemen door middel van videoregistraties. Deze week is het de beurt aan de spelers in de groepen twintig tot en met 23. De Nederlander Jeffrey de Zwaan komt niet in actie, hij is niet op tijd fit geraakt voor deze online meeting. Afgelopen weken plaatste onder meer wereldkampioen Peter Wright zich al voor de volgende ronde. Michael van Gerwen doet niet mee, hij heeft vanwege een kleine en zijn honden geen rustige plek om te darten in huis.

Favorieten

In iedere groep zit minstens één speler uit de Top-32. Groepen bestaan uit vier of vijf darters. In totaal zijn er dus talloze favorieten aan te wijzen voor de vervolgronde en ook voor de matches van deze week. Alle wedstrijden worden beslist op basis van de Best of Nine-regeling. De eerste twee uit elke poule gaat door naar de volgende ronde.

Odds

Woensdagavond is het de beurt aan Joe Cullen, 16e in the Order of Merit (de wereldranglijst voor darters). Cullen speelt tegen de Griek John Michael (88), de Nederlander Jermain Wattimena (24e op de tabellen en Ryan Murray (de nummer 135 van de plaatsingslijst).

Vanzelfsprekend is Cullen als hoogstgeplaatste speler de favoriet voor de bookmakers. De meest spannende pot wordt waarschijnlijk de match tussen Cullen en Wattimena. Bij winst van de Engelsman keren de wedkantoren x1,72 keer uw inleg uit. Als Wattimena met de zege aan de haal gaat, is die odd ietsje hoger: x2,07. Check voor de actuele odds en de quoteringen van de partijen van Wattimena tegen respectievelijk Cullen en Murray op onze bookmakerspagina.

Donderdagavond komt Rob Cross in actie. De wereldkampioen van 2018 speelt tegen de Schot Borland, de Belg Van Den Bergh en onze landgenoot Derk Telnekes, die 93ste op de wereldranglijst staat. Cross is in al zijn partijen favoriet. De bookies verwachten dat de nummer vier in de Order of Merit de meeste tegenstand gaat krijgen van de Belgische dartstrots Dimitri Van Den Bergh, momenteel de nummer 28 van de wereld. Winst van Cross in deze partij levert x1,60 keer je inleg op. Een overwinning van onze 25-jarige landgenoot vanuit het Antwerpse Merksem staat gemiddeld op x2,30!

Vrijdag zien we onder meer de wedstrijden Ian White op het programma staan. White speelt in deze PDC Home Tour in Groep 22 en treft daarin Wilson, Noguera en Danny Noppert. De partij tussen White en Noppert is de topmatch van die dag en staat als vierde partij geprogrammeerd. White, nummer 10 van de wereld is favoriet, met een odd van x1,60. De pre-wedstrijdquotering voor een overwinning van de Nederlander Noppert staat op x2,30.

Op zaterdagavond zien Kyle Anderson, de Zweed Larsson, de Duitser Schindler en opnieuw een Nederlander Dirk van Duijvenbode hun eerste matches afwerken in Groep 23. De laatste partij van die avond is die partij tussen Van Duijvenbode (77) en Anderson (45). De bookmakers hebben  hiervoor op het moment van schrijven nog geen odds vastgesteld, maar de uitkering zal het hoogst zijn bij een zege van de Nederlandse darter en ietsje lager uitvallen als Anderson wint. De verschillen zijn naar verwachting echter niet heel groot zijn. Daar valt dus een flinke som geld te verdienen als je dit potje goed weet te voorspellen.

Houdt onze bookmakerspagina in de gaten voor de actuele odds bij de Belgische wedkantoren en scoor bij elke partij in deze PDC Home Tour een voorspelling in de bullseye met Wedden op Sport.be!

Wedden op Darts

Darten is een bijzonder leuke sport om op te gokken. De spanning, de vele wendingen in een partij en de talloze spelopties zorgen ervoor dat er dagelijks vele Belgen kiezen voor een potje darten via Wedden op Sport.be. Kies nu uw favoriete darter uit voor de duels van de komende dagen en pak de hoogste odds in deze speciale Home Tour! Scoor net vele anderen Vlamingen via deze site door dagelijks te Wedden op Darts!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België