Welke ploeg wint Jupiler Pro League duel Sint-Truiden VV - RSC Anderlecht?

Dit weekeinde wordt de elfde speelronde van de Jupiler Pro League gespeeld. Achttien Belgische teams strijden voor de drie punten. Ook Sint-Truiden VV en RSC Anderlecht gaan een poging doen en treffen elkaar op Stayen. Bij Wedden op Sport vindt u de betrouwbaarste bookmakers om een voorspelling achter te laten. Voorspel welke ploeg wint bij Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht en scoor de winnende weddenschap!

Historie Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht

Sint-Truiden en Anderlecht behoren beiden op deze moment niet tot de top vier van de Jupiler Pro League. Paars-wit staat zevende en STVV is negende in de tabellen. Qua punten zitten de teams elkaar op de hielen. Anderlecht heeft zestien punten en STVV veertien. Willen de teams koploper KAS Eupen (twintig punten) niet uit het oog geraken, dan zal er zondag dus gewonnen moeten worden.

Van de laatste zes ontmoetingen op Stayen in de Belgische Pro League wist RSC Anderlecht tweemaal te winnen van STVV. Voorbije seizoen werd het nog 0-1 voor Paars-wit.

Tweemaal wist Sint-Truiden te zegevieren, waarvan de laatste maal eind kalenderjaar 2018 was. De ploeg uit Sint-Truiden won toen met 4-2 van de bezoekers uit Brussel. Het werd in de recente H2H historiek ook tweemaal een gelijkspel en dat was voor het laatst in 2016. Het werd toen 0-0.

Favoriet

Wie is de favoriet bij de match Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht? Het zijn de bezoekers uit Brussel. RSCA staat iets hoger in de tabel dat STVV en dat zal al een reden zijn van de bookmakers om Anderlecht als favoriet aan te wijzen. Terugkijkend op de H2H van de laatste zes ontmoetingen is het fiftyfifty, maar Anderlecht zal door de rijke clubgeschiedenis toch als favoriet worden gebombardeerd bij de wedkantoren.

Beide teams zijn dit seizoen niet (meer) actief in Europees voetbal en kunnen hun pijlen volledig richten op de Jupiler Pro League. Komende week start ook de Belgische beker voor Sint-Truiden en Anderlecht. STVV start met een thuismatch tegen RFC Seraing. Anderlecht gaat dan op pad naar RAAL La Louviere. Er valt dus genoeg te rapen, maar winnen zal voor beide niet evident zijn.

Odds Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht

De odds in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers zijn het hoogst ingeschaald bij een overwinning van Sint-Truiden. Uw wedbedrag kan in één klap x4.35 keer uw speelbedrag meer worden als STVV zondag aan het langste eind trekt.

Een gelijkspel betekent een punt voor beide teams en een beloning van x3.65 keer uw speelbedrag als uw voorspelling op een puntendeling uitkomt. Wint RSC Anderlecht op Stayen? Dan kunt u een beloning van x1.73 keer uw speelbedrag terugverwachten op uw bankaccount. Meespelen via Live Betting kan natuurlijk ook. De odds voor live gokken worden bekend zodra STVV en RSCA aan hun duel begonnen zijn.

Wedden op Voetbal

De online wedkantoren bieden wekelijks torenhoge quoteringen aan voor de matches in de Jupiler Pro League. Wilt u daar wekelijk van profiteren of wilt u de odds of acties die de bookmakers vaak hebben niet missen? Daar heeft u Wedden op Sport voor. Bij ons vindt u voorbeschouwingen van diverse voetbalwedstrijden en kunt u altijd terecht bij de online wedkantoren op onze site. Zo hoeft u niets te missen en kunt u Wedden op Voetbal wanneer u maar wilt.

Wilt u de Jupiler Pro league match Sint-Truiden VV – RSC Anderlecht ook niet missen? De ploegen starten zondag 17 oktober om 13:30 uur aan hun duel op Stayen. Voor die tijd heeft u alle tijd om in te zetten op de odds in de pre-fase. Als de match begint kunt u overschakelen naar live betting. Wedden op Sport wenst u heel veel succes.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België