Wie gaat er postvatten in de EURO2020 finale: Denemarken - Engeland

Deze woensdag wordt bekend wie de tweede en laatste finalist gaat zijn tijdens EURO2020. Het gaat die avond tussen Denemarken en Engeland. De Engelsen hebben het thuisvoordeel, maar Denemarken heeft extra goesting om ver te geraken vanwege het voorval met Christian Eriksen. Voorspel Denemarken – Engeland en pak de strafste bonussen bij de Belgische wedkantoren via Wedden op Sport!

Statistieken Denemarken – Engeland

In de voorbije veertien ontmoetingen vielen er slechts drie zeges te noteren voor de Deense formatie. Zevenmaal werd Engeland de primus en vier keer werd er afgefloten bij een gelijke stand. Maar de laatste keer dat beide landen elkaar troffen was er wel winst voor Denemarken. Tijdens de Nations League ontmoeting in 2020 werd het 1-0 voor het Deense voetbalelftal. De meest besproken speler van dit EK, Christian Eriksen, scoorde de enige treffer in dat duel.

Op dit EK heeft Denemarken een pak minder impressionant geacteerd dan Engeland. De Denen vingen het toernooi aan met de bizarre match tegen de Finnen. Na het uitvallen van Eriksen werd er in de herneming een tegengoal geslikt en zelf niet meer gescoord: 0-1 verlies. Denemarken herpakte zich echter ferm en won match na match. Zelfs tegen de Belgen kwam het op voorsprong, al werd die match uiteindelijk ook verloren. In de achtste finales werd stevig de maat genomen van Wales: 0-4 en in de kwartfinales moest ook Tsjechië eraan geloven: 1-2.

Engeland heeft indruk gemaakt in de voorgaande wedstrijden. Zo werd Oekraïne met 0-4 verslagen. En nog straffer: Duitsland werd met 2-0 naar huis gestuurd. De 0-0 in de Battle of Britain tegen Schotland is hen vergeven.

Favoriet Denemarken – Engeland

De Engelse ploeg is ondanks het recente verlies tegen de Denen wel favoriet als er woensdagavond in Londen wordt afgetrapt voor de tweede halve finale op dit EK. Dat komt deels omdat ze thuis spelen en veel Engelse fans in Wembley aanwezig zullen zijn, maar ook omdat Engeland een fris ogend team heeft dat lastig te verslaan is. Sterker nog: het kreeg nog geen goal tegen dit EK!

Is Denemarken dan kansloos? Als u de cijfers bij de wedkantoren herbekijkt lijkt dat wel zo, maar de Denen zijn natuurlijk niet zonder slag of stoot zo ver geraakt. De ploeg trekt zich op aan de geschiedenis van dit toernooi en die maakt ongekende krachten los. De drang om historie te schrijven is groot!

Odds

Bij de online bookmakers is het duel Denemarken – Engeland bijzonder populair. Nu België uit het toernooi is gewipt, storten veel Belgische voetbalpunters zich op deze match.

Scoort u een winnende voorspelling met een weddenschap op Engeland? Dan staat in de pre-fase op maximaal x1,70 keer het ingelegde speelbedrag voor u klaar.

Zet u in het 1×2 wedsysteem in Denemarken als primus? Dan scoort u maximaal x5,30 keer de inleg. Wordt er pas na verlenging en/of strafschoppen bekend wie er in de EURO2020 finale geraakt? Dan is het feest voor Belgische voetbalwedders die hebben ingezet op een gelijkspel. De maximale uitkering kan dan oplopen tot een straffe x3,50 keer uw inleg!

Maak dit EK alsnog een succes en wordt een winnaar door te Wedden op Voetbal. Voorspelt u Denemarken – Engeland goed? Dan wachten er altijd ferme uitkeringen! Speel echter wel verantwoord en veilig.

Wedden op EURO2020

De match Denemarken – Engeland is van de twee halve finales de wedstrijd met de hoogste odds! Speel op de verrassing en scoor als Denemarken wint of ga voor zekerheid en neem een pak euro’s mee als uw voorspelling uitkomt!

Het halve finaleduel Denemarken – Engeland vangt aan op woensdag 7 juli om 21:00 uur. Plaats van handeling is Wembley Stadium. Zet voor de aftrap in om de pre-odds te scoren of log in tijdens de wedstrijd voor live betting op deze halve finale van het Europees kampioenschap voetbal 2021! Bent u straks aan het feest?

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België