Wie volgt Dimitri Van Den Bergh op in World Match Play 2021?

Er gaan deze week weer een pak pijlen in het bord gegooid worden als er wordt aangevangen met de World Match Play 2021. Wie wordt de opvolger van Dimitri Van Den Bergh? De Belg won dit toernooi in 2020, maar is bij deze editie niet direct bij de favorieten. Voorspel de winnaar van de World Match Play van dit jaar en scoor straffe bookmaker bonussen via Wedden op Sport!

Historiek World Match Play nog

De World Match Play is niet het oudste darttoernooi op de PDC Kalender. Er wordt pas sinds 1994 om deze titel gespeeld. Er zijn al een pak grote namen die deze wedstrijd op hun naam hebben geschreven. Phil Taylor is met zestien eindzeges de absolute primus. Maar ook de Nederlander Michael Van Gerwen kwam al tweemaal piepen als winnaar.

Onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh profiteerde in de bijzondere COVID-jaar 2020 van de nieuwe situatie door de ganse wereldtop af te troeven en de World Match Play 2020 op zijn naam te schrijven.

Favorieten

Deze aankomende dartsweek wordt er niet alleen gestreden om een pak geld en Order of Merit-punten, maar ook om de prestigieuze Phil Taylor Trophy. De grootste kanshebber om die Trophy te winnen is volgens de bookmakers Gerwyn Price, de huidige wereldkampioen. Michael van Gerwen staat op plek twee als het gaat om kanshebbers op eindwinst.

Onze landgenoot wordt op de voet gevolgd door Peter Wright en José De Sousa. Verrassende namen bovenin zijn James Wade en Nathan Aspinall. Titelverdediger Dimitri van den Bergh staat niet bij de topfavorieten, maar is een outsider voor de World Match Play 2021 titel.

Odds World Match Play

De Belgische bookmakers hebben een eindzege van Price in de pre-fase op het hoogste maximum ingeschaald. Winst van de regerend wereldkampioen darts levert x5,50 keer uw inleg op. Het ingezette speelbedrag op winst voor Van Gerwen wordt x6,00 keer zoveel waard als Mighty Mike op zondag 25 juli de eindoverwinning grijpt.

De Portugees De Sousa krijgt als pre-wedstrijd quoteringen een maximale winstbonus van x8,00 uw inleg mee, terwijl er met een correcte voorspelling op eindwinst voor Wright x9,00 uw inleg gescoord kan worden.

Onze landgenoot Van den Bergh zien we terug met een pre-odd van x13,00 de inzet achter zijn naam pas op een vijfde stek terugkomen. Dat is een fractie lager dan Jonny Clayton. Een toernooizege van de ervaren Brit staat op x15,00 keer uw speelbedrag.

Wedden op Darten

Voor het veilig en verantwoord online Wedden op Darten moet u bij Wedden op Sport.be zijn! Wij bieden bij elk groot PDC toernooi voorbeschouwingen, kennisartikelen en de beste odds bij de meest betrouwbare Belgische wedkantoren!

Gooi jij de winnende dart door goed te voorspellen wie de World Match Play darts 2021 gaat winnen? Gokt u op Michael van Gerwen, Gerwyn Price of gaat u voor een outsider als Dirk van Duijvenbode of Aspinall? Zet dan nu in en win straffe bookmaker bonussen door een winnende voorspelling te droppen via onze bookmakerspagina!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België