Wie wint de Belgische Pro League klassieker RSC Anderlecht - Club Brugge

Deze zondag staat er een Jupiler Pro League match op het menu waar veel voetbal- en gokliefhebbers van smullen. Wie wint de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge in Pro League? Het duel wordt zondagmiddag in het Lotto Park Stadion te Brussel gespeeld. Bent u erbij als de bookmakers de hoogste quoteringen uitkeren voor de Belgische klassieker? Voetbalmatches voorspellen doet u via Wedden op Sport.be!

Historiek RSC Anderlecht – Club Brugge

In het verleden heeft de klassieker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge voor heel wat sensatie gezorgd.  Zo speelde Club eind 2017 Anderlecht helemaal weg op Jan Breydel door met 5-0 te winnen. In 2015 wist RSCA ginds nog eens met 1-4 te winnen. In de matches van de jongste jaren zijn RSC Anderlecht en Club Brugge in het Lotto Park Stadion wat gelijkwaardiger gebleken. Voorbije seizoen werd de klassieker in Brussel een gelijkspel 3-3. Een ontmoeting eerd3er zegevierde Paars-wit met 2-1. De match daarvoor won Club met 1-2. De laatste keer dat RSCA thuis won met grote cijfers was in seizoen 2012-2013. In november 2012 zegevierde Anderlecht met 6-1 van haar aartsrivaal uit Brugge.

RSC Anderlecht heeft zich een week lang kunnen voorbereiden op de klassieker tegen Club Brugge. De ploeg van coach Vincent Kompany speelt niet meer in Europese toernooien en dus was voor RSCA de laatste match voorbije zondag. De match op verplaatsing bij KV Oostende werd een gelijkspel 2-2. De ploeg uit Brussel staat op de zesde plek in de Pro League.

Club Brugge kwam deze week nog in actie in de UEFA Champions League. Voor de tweede groepsmatch gingen coach Philippe Clement en zijn mannen op pad naar RB Leipzig. De Bruggenaren zegevierden in de Red Bull Arena met 1-2. Die knappe prestatie werd behaald na het gelijkspel 1-1 bij OH Leuven in de laatste Pro league match. Club Brugge staat eerste in de Belgische competitie.

Favoriet

Een klassieker leeft bij de clubs en hun supporters altijd net even iets meer dan een gewone match. Het is dan ook altijd een grote uitdaging om de klassieker goed te voorspellen. De Belgische wedkantoren wijzen ook geen favoriet aan voor deze ontmoeting van RAC Anderlecht en Club Brugge. Zoals gezegd heeft Paars-wit zich de gehele week kunnen voorbereiden op de komst van de Brugse ploeg. Club Brugge heeft al een zware match tegen Leipzig in de benen.

Odds RSC Anderlecht – Club Brugge

De bookmakers op Wedden op Sport staan al voor u klaar als u een voorspelling wilt doen in de pre-fase. De odds in het 1×2 spelsysteem zijn hoog ingeschaald. De hoogste beloning kunt u verwachten bij een gelijkspel in het Lotto Park Stadion. Er wordt gemiddeld x3.50 keer uw speelbedrag uitgekeerd door de bookies als RSCA en Blauw-zwart zondag de punten delen.

Denkt u dat Anderlecht de klassieker in Brussel wint? Dan kunt u rekenen op een beloning van x2.65 keer uw speelbedrag als de ploeg van coach Kompany zondag thuis wint. Een zege van Club Brugge levert x2.39 keer het aantal ingelegde euro’s op en dat is toch een ruime verdubbeling van uw inleg. Check ook de quoteringen tijdens live betting en speel mee om uw kansen op hoge beloningen te vergroten.

Wedden op Voetbal

Om succesvol te kunnen Wedden op Voetbal heeft u wat kennis nodig. Hoe staan de ploegen ervoor en wat zijn de beste bookmakers om een voorspelling achter te laten. Wedden op Sport helpt u graag een eindje op weg. U vindt op de website de beste Belgische bookmakers die er zijn, de hoogste odds en de matches waar u op kunt inzetten.

Heeft u goesting om een voorspelling te doen op deze Belgische voetbalklassieker RSC Anderlecht – Club Brugge? Let dan op: Als u meespeelt in de pre-fase dan dient u dit te doen voor zondag 3 oktober om 13:30 uur, want dan begint de match in Brussel. Vanaf dit tijdstip bent u bij de bookmakers op Wedden op Sport welkom voor live betting.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België