Wielerfans verschieten van straffe odds in Tour Down Under 2023

Liefhebbers van de koers hebben allen een pak goesting in de komende wedstrijden van bij ons. Maar ook in de Tour Down Under 2023 kunt u ferme odds rapen door de juiste coureur te voorspellen die dag- of eindzege pakt. Ontgoochelt uw favoriet niet? Dan staan er straffe odds voor u klaar bij de Belgische wedkantoren! Voorspel de Tour Down Under via Wedden op Sport en win!

Historiek

De historie van deze koers is nog niet zo gans groot. Pas in 1999 werd de eerste uitgave verreden. Sindsdien waren er een pak Australische renners die zichzelf tot winnaar kroonde, maar ook uit andere landen waren er straffe primussen. Zo pakte de Zuid-Afrikaan Daryl Impey in 2018 en 2019 de eindwinst en was er in 2006 en 2008 een eindzege voor Andre Greipel. Zelfs Luis Leon Sanchez wist in 2005 deze ronde als eens op zijn naam te schrijven.

Een Belgische zege was er tot nu toe nog niet. In de editie van 2023 doen zes Belgen mee en ook ditmaal zit daar niet echt een kanshebber bij die getipt wordt als eindwinnaar in deze Australische rittenkoers.

Favorieten Tour Down Under 2023

Wie staan er dan wel hoog op die bookmakerslijstjes? U zult verschieten van enkele namen, want jongelingen als Luke Plapp en Ethan Hayter behoren tot de absolute topfavorieten. De grootste kanshebber volgens de bookmakers die wielerweddenschappen aanbieden is echter een oudgediende: Michael Matthews.

Ook voormalig winnaar Rohan Dennis (winnaar in 2015) staat hoog op de lijsten die de wedkantoren hanteren. Outsiders zijn er bij de vleet. Zo wordt er rekening gehouden met een goed optreden van Alberto Bettiol, Magnus Sheffield, Jay Vine en Peilo Bilbao. En kijken de online bookmakers met meer dan gemiddelde interesse naar de Britse klassementsrenner Simon Yates, die in het verleden al ferm uitpakte in dergelijke etappekoersen.

Odds Tour Down Under 2023

Als alleskunner Matthews in deze editie van de Tour Down Under aan het feest is door het eindklassement te winnen, dan ontvangen wielerpunters tot maximaal 3,50 keer het ingelegde gokbedrag op hun gameaccount of E-wallet.

Is thuisrijder Ethan Hayter de primus als op zondag 22 januari de laatste rit is verreden? Dan liggen de outright odds nog net iets hoger. Bij deze online weddenschap kunnen de bonussen oplopen tot een maximum van 3,75 keer het ingelegde wedbedrag. Wint het jonge talent Plapp na zijn Australische titel hier ook direct zijn eerste grote World Tour koers? Dan betalen de betere Vlaamse Sportsbooks tot 7,50 keer het inlegbedrag uit.

Vangt het nieuwe wielerseizoen voor Rohan Dennis aan met een zege?  Dan sprinten online sportwedders daar tot maximaal 15,00 keer hun inleg mee als ze spelen via één van de bookmakers die u op onze bookmakerspagina kunt vergelijken!

Wedden op Wielrennen

Sprint naar winst in de Tour Down Under 2023 door op onze bookmakerspagina te kijken welk wedkantoor de beste deal heeft. En selecteer beste optie voor de voorspelling van uw keuze. Hoe eerder uw weddenschap is geplaatst, hoe hoger de quoteringen in de regel zullen uitvallen.

Check dus rap alle actuele pre-race odds op onze bookmakerspagina en speel mee door voor zondag 22 januari (let op: er wordt in de Belgische nacht gekoerst) uw weddenschap te plaatsen op de eindwinnaar. Wie weet bent u straks de primus van deze UCI World Tour koers in Australië dankzij het Wedden op Wielrennen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België