Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Wielrennen: BinckBank Tour volgende topkoers op wielerkalander

Amper twee dagen na de wereldkampioenschappen op de weg stappen de profs op voor de BinckBank Tour. In vijf dagen door Nederland en België worden de coureurs in deze World Tour koers klaargestoomd voor de klassiekers. Welke renner gaat met de eer strijken in deze sterk bezette rittenkoers? De bookmakers gokken op Mathieu van der Poel, maar zien ook Philippe Gilbert en Sep Vanmarcke ver geraken. Op wie zet u in bij Wedden op Sport

Historie

De BinckBank Tour is de opvolger van de Ronde van Nederland en is opgezet als Benelux Tour. In 1948 werd de eerste editie al afgewerkt. In de voorbije tachtig jaren wisten vele grote namen de hoofdvogel te schieten in deze topkoers. Emiel Rogiers was de primus in de eerste editie. Mannen als Rik van Looy, Jan Janssen, Joop Zoetemelk, Eric Vanderaerden, Jelle Nijman en Erik Dekker plopte al eens de champagne.

In een recenter verleden waren we Tim Wellens, Tom Dumoulin, Matej Mohoric en Laurens de Plus aan het feest in deze ronde. Hoewel de ronde al lang bestaat, wordt dit pas de zestiende editie onder de huidige naam en organisatie. Wie wordt de opvolger van De Plus?

Favorieten

Bij het scannen van de startlijst ontdekken de online bookmakers een pak kanshebbers. Een klein selectie van de mannen die door de bookies naar voren worden geschoven als kanshebbers voor de eindzege: Mike Teunissen, Zdenek Stybar, Mathieu van der Poel, Philippe Gilbert, Niki Terpstra, Sep Vanmarcke, Stefan Kung en de pas afgezwaaide wereldkampioen Mads Pedersen.

Outsiders bij de online wedkantoren zijn: Nathan van Hooydonck, Oliver Naesen, Soren Kragh Andersen, Nils Eekhoff, Yves Lampaert en Florian Senechal. Uiteraard zijn er nog een pak renners die hoge ogen kunnen gooien, maar daarop wordt (momenteel) minder gespeeld dan op de voorgaande namen.

Odds

Hoe liggen de odds bij de BinckBank Tour? Van der Poel wordt als primus ingeschat met een quotering voor eindwinst van x2,50 keer uw inleg. Kragh Andersen wordt als tweede kanshebbers aangemerkt met een pre-race odd van x4,20. Kung volgt met een pre-race quotering van x5,50 keer uw inleg.

Pedersen, in zijn eerste koers na het verliezen van de regenboogtrui, staat op de vierde stek. Zijn pre-race odd is x9,00. Eerste landgenoot is Naesen: x16,00. Gilbert volgt direct daarna en heeft bijgevolg een iets hogere odd achter zijn naam staan: x22,00. Lampaert is zeker en vast fier met een odd van eveneens x22,00. Dark horse? Jannik Steimle. De Duitser van Deceuninck Quick Step staat bij de goksites op x30,00 het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Wielrennen

Tussen het WK en de start van de Giro d’Italia in wordt er in ons land volop gekoerst. Met ook de klassiekers (Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik) geprogrammeerd in deze week is het druk op de wielerkalender. Veel gokkers kiezen voor de BinckBank Tour, omdat daar de winstkansen hoger liggen dan bij de internationale (WorldTour) koersen.

Ook Wedden op Wielrennen en straffe bonussen winnen? Ga naar onze bookmakerspagina en plaats uw weddenschap! Check de actuele odds en deals alvorens uw voorspelling bij ons achter te laten. Speel enkel met geld dat u kunt missen: het blijft immers gokken, u kunt uw inleg ook verliezen.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.