WK kwalificatie Qatar 2022: Belgen spelen dinsdag thuis tegen Wit-Rusland

Deze dinsdag gaan de Belgen op jacht naar drie punten in de WK kwalificatie Qatar 2022. De mannen van bondscoach Roberto Martinez bekampen in het Koning Power stadion in Leuven de Wit-Russische voetbalequipe. Na de 1-1 tegen Tsjechië is alleen winst goed genoeg om dit eerste drieluik als groepshoofd af te kunnen sluiten. Geraken de Belgen voorbij de Wit-Russen? Zet nu in en win via Wedden op Sport!

Statistieken WK kwalificatie Qatar 2022

België heeft inmiddels twee kwalificatiematchen afgerond. De eerste leverde drie punten op doordat de maat genomen werd van Wales: 4-1. En dat ondanks een 0-1 achterstand op de equipe die wij Belgen nog goed kennen van eerdere ontmoetingen. Tegen de Tsjechen ging het echter mis. Provod verschalkte Courtois, waarna  Romelu Lukaku in Praag na exact een uur spelen de 1-1 eindstand op het scorebord zette.

Wit-Rusland heeft nog maar één enkele match bekampt in deze reeks. Van Estland werd met 4-2 simpel gewonnen, maar de Belgen zijn een ander paar mouwen voor de nummer 88 van de FIFA wereldranglijst.

Hoe de verhoudingen exact liggen zal deze dinsdag blijken. Er zijn nog geen H2H statistieken voor deze match uit Groep E. Dit omdat er nog geen eerdere interland tussen beide landenequipes heeft plaatsgevonden in de historiek van het internationale voetbal.

Favorieten

De Belgen behoren als nummer één van de FIFA World Ranking altijd tot favorieten. In Groep E zijn de Rode Duivels dat bijgevolg dan ook in deze match. De Belgische gokwebsites zetten hun geld op winst voor onze jongens.

De WK kwalificatie Qatar 2022 zal voor Wit-Rusland een lastige campagne worden. Behalve België zijn de Tsjechen en Wales de favorieten om zich bovenaan de tabellen te nestelen. De Wit-Russen behoren bij de online bookmakers tot de outsiders, maar hun kansen om de eindronde te halen zijn vooraf minimaal.

Odds WK kwalificatie Qatar 2022

De pre-match quoteringen bij de WK kwalificatie Qatar 2022 tussen België en Wit-Rusland reflecteren die favorieten statussen. Een winnende weddenschap op onze Belgen levert in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x1,04 keer uw inleg op. Denkt u dat onze jongens niet winnend van het veld lopen dinsdag, maar gokt u op een draw? Dan is de maximale bonus bij de meeste bookies x10,00 keer uw speelbedrag.

De hoogste quoteringen staan bij de weddenschappen op een triomf voor de bezoekers uit Wit-Rusland. Gemiddeld kunt een winstbonus van x45,00 uw speelbedrag scoren als de Belgen dinsdag verliezen van deze outsider in Groep E.

Wedden op Voetbal

Wilt u een keertje Wedden op Voetbal? Check dan vanuit uw eigen zetel de odds voor dit duel in de WK kwalificatie Qatar 2022! Wellicht scoort u bij België – Wit-Rusland wel de beste online weddeals!

Via Wedden op Sport.be kunt u wedden op voetbalmatches zonder urenlang te hoeven zoeken naar de top voetbalbookmakers en hoogste odds. Wij verzamelden alle toppers voor deze match, zodat u enkel hoeft door te geven wat uw verwachtingen zijn.

Snel, simpel en veilig een gokje wagen op de Rode Duivels? Plaats dan uw weddenschap bij Wedden op Sport.be: het voetbalgok portaal van België!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België