WK Qatar 2021: kwalificatiematch België - Tsjechië

Na het opwarmertje tegen Letland is het deze zondag tijd voor het echte werk. De Rode Duivels treden dan aan tegen de Tsjechen, een geduchte concurrent voor de koppositie in de poule. De uitslag van België – Tsjechië kan bovenal bepalend zijn voor de eindstand in deze kwalificatiereeks. Voorspel de uitkomsten van deze WK Qatar 2022 kwalificatiematch en win ferme bonussen via Wedden op Sport!

Historiek België – Tsjechië

In de H2H historie staan acht onderlinge duels tussen de Belgen en de Tsjechen. De laatste keer dat België – Tsjechië op het programma stond werd het 2-1 voor de Rode Duivels. Deze match werd in 2017 bekampt en kende Manouare Fellaini als matchwinner.

De Tsjechen wonnen in 1999 voor een laatste keer van de Belgische nationale ploeg. Destijds werd het 0-1 voor de bezoekers. De WK kwalificatiematch Tsjechië – België eindigde eerder dit jaar in een 1-1 draw.

Qua vormpeil ontlopen beide landen elkaar amper iets. De Belgen lieten vier zege en een nederlaag noteren in de voorbije vijf matches. De Tsjechen wonnen tweemaal, speelde één keer gelijk en verloren twee matches. De verliespartijen waren beide tijdens EURO2020.

Favoriet bij België – Tsjechië

De Belgische wedkantoren verwachten dat België deze zondag weeral aan het langste eind gaat trekken. De pre-odds richten zich volledig op een Belgische driepunter in deze match tussen de nummers één en twee van poule E.

Dat de Rode Duivels favoriet zijn, merken de bookmakers ook aan het aantal weddenschappen die geplaatst worden op onze jongens. Toch zijn er ook een pak punters die kiezen voor de hogere odds en spelen op een draw, zoals dat eerder dit kalenderjaar ook in Tsjechië het geval was.

Odds

De online bookmakers stellen dat een winnende weddenschap op een zege voor de Tsjechen het meeste waard zou moeten zijn. De maximale uitkering bedraagt bij deze voorspelling x6,75. In het 1×2 spelsysteem is dit de hoogste pre-match quotering.

Speelt u op een puntendeling? Dan lopen de odds ook nog ferm op! Voor een ieder die goesting heeft om hierop te spelen hebben de bookmakers een pre-odd van x4,45 ingesteld.

Spelen op de Rode Duivels als primus? Dat kan natuurlijk ook. De winstkansen zijn hier het hoogst, bijgevolg zijn de odds minder straf dan bij de andere wedopties. Toch geraakt u simpel aan een maximale bookmakers bonus van x1,42 als u via Wedden op Sport speelt op een Belgische zege.

Wedden op Voetbal

Het online Wedden op Voetbal brengt meer en meer punters naar de online bookmakerskantoren die in België zijn toegestaan. Wedden op Sport heeft als reviewwebsite de veilige en betrouwbare bookies voor u geselecteerd. Bovendien ziet u in één oogopslag waar u de beste deal kunt scoren.

Meespelen met België – Tsjechië? Check dan alle actuele odds en deals op onze bookmakerspagina. Bent u straks aan het feest na de WK kwalificatiematch van zondag 5 september? België – Tsjechië vangt aan om exact 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Speel bewust en verantwoord: kies voor de bookies van Wedden op Sport! Bent u straks de primus bij online bookmakers? Zet nu in en win!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België