WK Qatar 2022: Estland - België

De Rode Duivels bekampen deze donderdag in Poule E van van WK kwalificatie Estland. Op verplaatsing in de A. Le Coq Arena gelegen in de hoofdstad Tallinn is het doel: drie punten bijschrijven in de jacht op een WK-ticket. Geraken de Belgen voorbij het elftal uit Estland en pakken ze hun derde zege in de WK reeks? Voorspel de uitkomst van Estland – België en scoor de betere bookmakersdeals via Wedden op Sport en win fraaie bonussen! 

Historie Estland – België

De H2H statistieken van Estland – België spreken duidelijk in het voordeel van onze Rode Duivels. In de zes voorgaande editie waren de Belgen vijfmaal de beste. Slechts één keer lukte het niet om te winnen, ook toen in een match op verplaatsing. De overwinning van Estland kwam tot stand in de WK kwalificatiereeks voor het WK van 2010. In 2009 werd het 2-0 tijdens de thuismatch in Tallinn.

België speelde daarna nog tweemaal tegen de Estlandse formatie. Beide malen geraakte ze met gemak voorbij de tegenstrever. In 2016 werd er in België gevoetbald en toen liep de score zelfs bijzonder hoog op: 8-1.  In 2017 was het voorlopige laatste treffen. Het werd destijds 0-2 voor de Belgische voetbalploeg.

Favoriet bij Estland – België

Gezien de recente resultaten hoeven wij Belgen weinig te vrezen. Estland presteerde in de Baltische beker prima en won bijkans ook de finale door Letland met 2-1 verslaan. In de WK kwalificatiereeksen breekt het nog weinig potten. De twee reeds gespeelde matches gingen verloren, waardoor Estland onderaan bungelt in Groep E.

België is fier koploper met zeven punten uit de eerste drie matches. Moet gezegd er werd al wel verrassend gelijkgespeeld tegen Tsjechië waardoor de mannen van bondscoach Martinez niet meer de volle buit aan punten hebben vergaard. Toch is het Belgische elftal met afstand favoriet bij experts, liefhebbers en de bookmakers!

Odds

Kijkend naar de Belgische wedkantoren zien we ferme pre-odds in het 1×2 spelsysteem voor het geval de Belgen er niet in slagen te winnen van Estland. Winst voor de thuisploeg is een bijzonder veel geld waard: x45,00 is hierbij de maximale pre-match odd. Maar de winstkansen zijn voorhand zeer gering. Veel hogere winstkansen liggen er bij een weddenschap op de Rode Duivels. Een overwinning van de Belgische equipe in dit WK kwalificatieduel Estland – België levert u een maximale winstbonus van x1,03 keer uw speelbedrag op.

Bij een draw trekken de bookies opnieuw de knip ver los. Bij een correcte voorspelling op een puntendeling scoort u een maximale bookmakersbonus van x11,25! En dat is natuurlijk ook niet mis, maar weeral liggen de winstkansen hier laag. Beide landen speelden nog nooit gelijk tegen elkaar.

Wedden op Voetbal

De Rode Duivels zijn een makkelijke prooi voor een winnende weddenschap. België wint een groot percentage van haar interlands en dus kan u stellen dat u een bijna zekere winst pakt als u speelt op onze jongens. Wedden op Sport selecteert bij elke match de fermste odds en deals, zodat u altijd maar tijdig heeft in te zetten om kans te maken op straffe bonussen!

Voor het plaatsen van een weddenschap op Estland – België volgens de pre-odds dient u voor aanvang van de match uw voorspelling gedropt te hebben. De match in Estland vangt aan om 20:45  uur. Speelt u mee via de pre-odds? Dan dient de voorspelling vóór de aftrap bij de bookies binnen te zijn. Live gokken kan tijdens de match en kan ook via Wedden op Sport geschieden. Bent u straks de primus bij Estland – België?

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België