Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Bookmaker odds Champions League finale Manchester City - Inter Milaan

Veel voetballiefhebbers kijken al weken uit naar de finale van de UEFA Champions League.  Manchester City met Rode Duivel Kevin De Bruyne en Inter Milaan met Rode Duivel Romelu Lukaku strijden voor de beker van het voetbaltoernooi. De eindstrijd wordt op neutraal terrein in het Atatürk Olimpiyat stadion te Istanboel gehouden. Scoor de strafste bookmaker odds bij de Champions League finale Manchester City – Inter Milaan bij Wedden op Sport!

Historiek Manchester City – Inter Milaan

Het is al enkele jaren geleden dat Manchester City en Inter Milaan tegen elkander speelden. De teams kwamen elkander in de Dublin Super Cup in 2011 tegen. In dit tweedaagse toernooi dat alleen in dat jaar plaatsvond, wonnen The Cityzens met 0-3 van de Italiaanse ploeg. Een jaar eerder ontmoetten de ploegen elkander in een oefenduel. Toen zegevierde Internazionale met 0-3 van de Engelse formatie.

Manchester City heeft de Champions League beker nog nooit eerder omhoog mogen houden. De Engelse topploeg stond in seizoen 2020-2021 nog in de finale, maar verloor die van Chelsea (1-0). In seizoen 2009-2010 won Internazionale de beker met de grote oren voor de laatste maal. Het versloeg toen Bayern München (2-0). Voorbije seizoen ging de trofee mee naar Real Madrid.

Favoriet

De Belgische wedkantoren wijzen Manchester City aan als favoriet voor Champions League winnaar 2022-2023. De Engelse ploeg heeft met Erling Haaland de topscoorder van het toernooi in de gelederen. De Noorse spits was dit seizoen goed voor twaalf goals. Lukaku was bij Inter goed voor drie treffers en De Bruyne maakte twee doelpunten voor The Cityzens. De wedkantoren hebben de strafste quoteringen bij een zege van Internazionale ingedeeld.

Manchester City is kampioen van Engeland en won dit seizoen ook de FA Cup. Inter liep het Italiaanse kampioenschap mis en werd derde in de Serie A. Wel wist de ploeg van Lukaku de Italiaanse beker voor zich te winnen. Toch blijven de wedkantoren de Italiaanse ploeg als underdog bestempelen.

Odds Manchester City – Inter Milaan

Dan is het tijd voor de quoteringen in de pre-fase van de Champions League finale. De strafste pre-odds kunnen gescoord worden bij een zege van Internazionale. Mocht de ploeg van Rode Duivel Lukaku zegevieren in Istanbul dan keren de bookmakers tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag uit.

In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij een gelijkspel ook hoog ingeschaald. Als er na reguliere speeltijd nog geen Champions League winnaar bekend is, dan kunnen voetbalwedders tot 4.75 keer het wedbedrag uitgekeerd krijgen.

Een zege van Manchester City wordt het meest voorspeld bij de Belgische wedkantoren en kan tot maximaal 1.49 keer het wedbedrag opleveren bij een correcte voorspelling op winst van de ploeg van De Bruyne.

Wedden op Voetbal

Veel voetbalgokkers hebben dit seizoen straffe odds gescoord in dit Champions League seizoen. Een weddenschap kan echter ook verloren gaan. Een goede voorbereiding is dan ook van groot belang. Speel bewust en verantwoord via de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.

De finale van de UEFA Champions League staat gepland op zaterdag 10 juni in het Atatürk Olimpiyat stadion te Istanboel. De ploegen beginnen om 21:00 uur aan deze eindstrijd. Ook Wedden op Voetbal? Scoor ferme bookmakersbeloningen bij de wedkantoren op Wedden op Sport en wie weet bent u de primus bij de Champions League finale 2022-2023!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.