Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Unibet

Unibet Sport

De beste weddenschappen vind je bij Unibet! Meld je aan en wed op je favoriete sporten!

     
Registreer bij Unibet
en speel nu
Registreren

Wedden op Unibet.be

Kijkt u graag Belgisch voetbal? U kent Unibet dan vast wel als officiële partner van de Pro League en Proximus League. Vanaf het moment dat Unibet voet zette op Belgische bodem, was één ding duidelijk: deze Zweedse bookmaker wil onze gokmarkt veroveren door de beleving van het Belgische voetbal te versterken. Moet u dan per se voetbalfan zijn om bij Unibet te kunnen wedden? Zeker niet! Deze bookmaker heeft inmiddels miljoenen leden van over de wereld, en zij komen echt niet alleen voor het voetbal naar Unibet. Ook als u liefhebber van tennis, basketbal, paardenrennen of rugby bent, kunt u gewoon bij deze bookmaker terecht. Een groot pluspunt is Unibet TV, waarop veel wedstrijden live te volgen zijn. Het gebruiksvriendelijke platform en de goede quoteringen doen de rest.   

Het Zweedse Unibet deelt zijn kennis van de sport- en gokwereld

Unibet is in 1997 opgericht door de Zweed Anders Ström. Als enthousiast sportwedder had hij inmiddels al de nodige kennis en ervaring opgedaan, en hij vond het hoog tijd om dat met anderen te delen. Het idee was om een toegankelijk gokplatform op te richten waarop allerlei handige wedinformatie te vinden is. Als sportwedder heeft u nu eenmaal statistieken nodig wanneer u zich voorbereidt op een wedstrijd. Ook wedgidsen met daarin duidelijk uitgelegd hoe het wedden op een bepaalde sport in zijn werk gaat, kunnen zinvol zijn. Als u tenminste een beginnend gokker bent. Ervaren wedders hebben meer aan de Unibet blog. Hier krijgt u tips van wedexperts en leest u interessante nieuwtjes over de sportwereld. Helaas is de blog niet altijd up-to-date, dus kijk goed welke informatie echt nuttig is. Voelt u er meer voor om tips en ervaringen uit te wisselen met andere sportwedders? Met de Unibet community heeft deze bookmaker een interessante extra functie in handen.

Een bookmaker met een zeer uitgebreid wedaanbod

In België focust Unibet zich heel sterk op het voetbal, en dan met name de nationale competities en toernooien. Zo kunt u net zo makkelijk geld inzetten op de Croky Cup als op de Pro League en Proximus League. Maar daar blijft het niet bij. Unibet heeft een enorm uitgebreid aanbod waardoor u kunt wedden op voetbal uit alle windstreken. Hierdoor wisselt u het voetbal uit Kameroen, India of Oman gewoon af met de Duitse Bundesliga of Italiaanse Serie A.

Als u de lange lijst met sporten bekijkt, merkt u meteen dat het zonde is om u alleen in het voetbal te verdiepen. Unibet biedt ongeveer dertig verschillende sporten aan en daarmee is de bookmaker veel concurrenten de baas. Alle populaire sporten en toernooien (waaronder Wimbledon-tennis, NBA-basketbal, NHL ijshockey en de vele Formule 1 Grand Prixs) zijn gewoon aanwezig. De lijst wordt verder aangevuld met bijvoorbeeld squash, schaken, worstelen, bandy en eSports. Met dit extreem uitgebreide aanbod laat Unibet wel zien dat iedere sportfan belangrijk is.

Live wedden en livestreaming bij Unibet

Op een gemiddelde doordeweekse dag heeft Unibet al snel tienduizenden sportweddenschappen voor u klaarstaan. Er zijn zelfs dagen waarop de grens van 100.000 verschillende wedopties wordt doorbroken. Niet slecht toch? Op de pagina met live weddenschappen is het aanbod iets minder uitgebreid, maar nog steeds hoort Unibet bij de top van de bookmakers. Er zijn maar weinig gokplatforms te vinden waarop meer live weddenschappen te vinden zijn dan bij Unibet. De livestream zorgt bovendien voor een complete wedervaring. U hoeft alleen maar een positief saldo te hebben en u kunt al onbeperkt wedstrijden kijken via Unibet TV. Dankzij de handige streaminglijst ziet u zelfs direct welke wedstrijden de bookmaker de komende uren live uitzendt. Het aanbod valt zeker niet tegen. Via Unibet TV zijn per jaar ongeveer 40.000 sportwedstrijden te zien, variërend van voetbal en tennis tot snooker of basketbal.

Een gebruiksvriendelijk platform met een paar handige extra’s

Unibet is in 1997 met een paar duidelijke doelen van start gegaan. Zo moest het platform eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Ook voortdurende innovatie was vanaf het eerste moment een belangrijk speerpunt van de bookmaker. De gokwereld staat nooit stil en een goede bookmaker moet op die veranderende behoeftes en mogelijkheden in kunnen spelen.

Dit soort ideeën zijn mooi, al is het altijd afwachten of ze daadwerkelijk worden uitgevoerd. Want is het Unibet platform inderdaad zo gebruiksvriendelijk als de bookmaker voor ogen had? Als eerste valt in ieder geval op dat Unibet een zeer herkenbaar platform heeft. Aan de groen-wit-zwarte huisstijl ziet u direct dat u bij Unibet bent aanbeland. De website is bovendien logisch ingedeeld en de pagina’s laden snel. Gebruiksvriendelijk is het Unibet platform dus zeker. Al moeten nieuwe spelers soms even wennen aan al die informatie die er op ze afkomt. Unibet ziet de homepage van het sportsbook als dé plek om informatie te geven over live wedstrijden, aankomende wedstrijden, de beste weddenschappen voor liefhebbers van Belgisch voetbal, voor liefhebbers van tennis enzovoorts. Gelukkig kunt u al deze lijsten ook negeren en gewoon gebruikmaken van de zoekfunctie.

Als het op innovaties aankomt, is Unibet niet de meest vooruitstrevende bookmaker. Bij een bookmaker als Betfirst zijn bijvoorbeeld veel meer nieuwe en soms experimentele opties te vinden. Toch doet Unibet het zeker niet slecht. Via de Bet Builder kunt u bijvoorbeeld zelf uw weddenschappen samenstellen. Deze optie is nog lang niet bij elke sport beschikbaar, maar het begin is er. En die cash-out optie? Natuurlijk is die volop aanwezig als u live gaat wedden op sport.

Hoe goed is mobiel wedden bij Unibet?

Het gebruiksvriendelijke platform van Unibet nodigt uit tot een weddenschap. Dat is voor het mobiele platform niet anders. Hier komt u datzelfde uitgebreide wedaanbod tegen, en uiteraard zijn er allerlei wedstrijden te vinden die u kunt volgen via de livestream. Dankzij de notificaties hoeft u bovendien niet bovenop de wedstrijden te zitten. U krijgt vanzelf bericht wanneer Real Madrid scoort of Novak Djokovic de eerste set wint. Als u tenminste de notificaties voor die wedstrijden hebt aangezet. De Unibet app is te downloaden voor Android en iOS. Al moeten Android-gebruikers wel de speciale instructies opvolgen die Unibet op de website heeft staan.

Hulp van de Vlaamstalige Unibet klantenservice

Het kan altijd gebeuren dat er problemen ontstaan tijdens het wedden. U bent onderweg en wilt snel even een weddenschap plaatsen, maar opeens kunt u niet meer inloggen. Of misschien lukt het niet om geld te storten of komt de winst gewoon niet binnen op uw spelersaccount. Op dat soort momenten hoopt u op een klantvriendelijke en goed bereikbare bookmaker.

Unibet is niet voor niets uitgegroeid tot een van de grootste en populairste bookmakers van Europa. Het gokbedrijf denkt vanuit de klant en dat resulteert in een helpdesk die 24/7 open is. Tenminste, als u het niet erg vindt om in het Engels te communiceren. Wilt u graag contact met een Vlaamstalige medewerker, dan kunt u dagelijks van 10.00 uur tot middernacht gebruikmaken van de live chat. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info-benl@unibetsupport.be. Eén nadeel: Unibet heeft geen duidelijk icoontje op de website staan die u rechtstreeks naar de chatfunctie begeleidt. Pas als u een vraag selecteert op de FAQ-pagina, kunt u de live chat opstarten. Zonde, want die omslachtige manier van werken past helemaal niet bij de klantvriendelijkheid die Unibet nastreeft.

Geld storten en laten uitbetalen

De Unibet live chat zit misschien wat verstopt, maar verder maakt de bookmaker het u graag zo makkelijk mogelijk. Dat is ook te merken wanneer u hoognodig uw saldo moet aanvullen of juist een uitbetaling wilt aanvragen. Unibet accepteert diverse populaire betaalmethodes. Zo kunt u bijvoorbeeld geld storten via gewone bankoverschrijving of de e-wallets Skrill en Neteller. Al maken de meeste gokkers gebruik van die andere manier om geld te storten: Bancontact.

Bij het aanvragen van een uitbetaling is er ook keuze. Unibet stort het geld niet automatisch op uw bankrekening, want uitbetalingen naar een e-wallet behoren net zo goed tot de mogelijkheden. Het voordeel van een Skrill- of Neteller-account is dat u het geld binnen 12 uur binnen heeft. Bij overschrijvingen naar een bankrekening moet u rekening houden met 3 tot 5 werkdagen. Al is dat bij de meeste andere bookmakers niet anders.

Hoe zit het bij Unibet met limieten en quoteringen?

Unibet heeft het imago van een laagdrempelige en verantwoordelijke bookmaker. Kijk maar eens naar de limieten. Met een minimale uitbetaling van 15 euro hoeft u nooit lang te sparen voordat u een aanvraag mag indienen. Bovendien zijn uitbetalingen altijd gratis, zelfs als u elke week het gewonnen geld wilt laten uitkeren. Ook handig: u kunt zelf uw dag-, week- of maandlimiet vastzetten zodat u altijd de controle houdt over uw gokgedrag. Hiermee neemt Unibet duidelijk zijn verantwoordelijkheid.

Goede limieten zijn belangrijk, maar goede quoteringen zijn nog veel interessanter. Wat dat betreft weet de bookmaker de aandacht te trekken van alle soorten gokkers. Unibet zit met de quoteringen vaak redelijk hoog waardoor uw winst snel oploopt. Hier profiteert u simpelweg van de populariteit van Unibet. Met miljoenen klanten wereldwijd kan de bookmaker het zich permitteren om de winstmarge per weddenschap wat lager te houden. Dus laat die weddenschappen met goede quoteringen maar komen!

Details

Website www.unibet.be
Sinds 1997
Licentie Kansspelcommissie (BE)
Betalen Bancontact, Paypal, Skrill, Neteller, Hipay, Paysafecard, Bankoverschrijving
Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.