Bookmakers: straffe odds nu PO1 nadert!

In de Jupiler Pro League wordt elke week voor elke punt gevochten nu de play-offs naderen. Met nog vijf wedstrijddagen te gaan is het erop of eronder voor de Belgische ploegen. Welk team haalt de PO1 en welke ploeg moet dit seizoen genoegen nemen met de PO2 en daarin zijn draai vinden om toch Europees voetbal veilig te stellen voor het komende seizoen. Via Wedden op Sport wordt er dan ook al volop gespeeld op de matches van dit weekeinde.

Historie

Al bijna het hele seizoen prijkt Club Brugge bovenaan de lijst van de Jupiler Pro league. De Bruggenaren hebben zich al officieel geplaatst voor de PO1 waarin nog vijf andere teams in kunnen aansluiten. KAA Gent, Royal Antwerp, Sporting Charleroi, Standard Luik en KRC Genk zijn momenteel de ploegen die in de top zes staan. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan, dan worden de behaalde punten gehalveerd en zo krijgen alle zes de teams de kans om landskampioen te worden.

Favorieten

Voor komend weekend zijn de straffe quoteringen niet om aan te slepen, want er staan weer prachtige matches te wachten in de Jupiler Pro league. Zo speelt de nummer twee KAA Gent vrijdagavond al tegen KAS Eupen. De ploeg van trainer Jess Thorup laat weinig punten liggen en is niet ver van plaatsing voor de PO1 af. Club Brugge verwelkomt zaterdag het laag geklasseerde Waasland-Beveren. Dan spelen zondag de overige kanshebbers voor een PO1-ticket tegen elkaar. Royal Antwerp en Sporting Charleroi gaan dan strijden voor drie van de vijftien punten die er nog te halen zijn.

Ook voor de huidige landskampioen KRC Genk wacht er een thuismatch. Zondagmiddag probeert Standard Luik zijn PO1-deelname veilig te stellen op verplaatsing bij de Genkies. Voor Genk is het belang om te winnen nog wel het grootst. De ploeg van trainer Hannes Wolf sluit het rijtje van zes op de laatste plek en is met 37 punten door achtervolgers Zulte Waregem, KV Mechelen en RSC Anderlecht heel snel van die plek af te krijgen. Een overwinning op Standaard kan Wolf en zijn ploeg wat lucht geven.

Odds

U zult het wel verwachten. Zoveel spanning om de PO1 vraagt om hoge odd en die zijn er dan ook. De wedstrijd van koploper Club Brugge tegen laagvlieger Waasland-Beveren krijgt de hoogste bonus mee voor deze match. Wint Waasland-Beveren dan wordt de quotering x15.75 gehanteerd. Voor een gelijkspel x7.25 en een overwinning van Club Brugge x1.14.

De odds voor de wedstrijd op verplaatsing van de nummer twee KAA Gent staan als volgt genoteerd. Een zege van KAS Eupen wordt x5.80 beloond. Een gelijkspel x4.25 en een overwinning van Gent x1.49.

De odds voor de overige twee matches liggen wat minder ver uit elkaar. Wint Royal Antwerp thuis, dan wordt uw inleg x2.00 meer waard. Een gelijkspel is goed voor een odd van x3.40 en wint Charleroi, dan gaat de hoogste odd van deze wedstrijd de deur uit: x3.50.

Bij de thuiswedstrijd van KRC Genk zijn de quoteringen van de bookmakers al net zo gelijkwaardig. Een thuiszege van Genk: x2.46. Een gelijkspel: x3.40 en een overwinning van Standard Luik x2.62.

Wedden op Voetbal

Voetbal is misschien wel de sport waar het meest op gegokt wordt. Dat betekent dat er veel bookmakers met straffe odds zullen komen. Informeer u goed bij welke bookmaker u wilt inzetten om zorgeloos te kunnen meespelen. Voetbal is leuk en erop gokken is al net zo leuk. Wedden Op Voetbal helpt u via de bookmakerspage graag om de beste deals te sluiten bij de betrouwbaarste bookmakers die een Belgische licentie hebben.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België