UEFA Champions League: Wedden op Club Brugge - RB Leipzig

Deze woensdag wordt in de Champions League de vijfde speelronde in de groep afgewerkt. In Groep A treft Club Brugge het Duitse RB Leipzig op Jan Breydel. De Brugse formatie moet deze match winnen, wil het na de winterstop nog doorgang vinden in het Europees voetbal. Verwacht u dat de Bruggenaren opnieuw kunnen stunten in de poule? Voorspel de match via Wedden op Sport en scoor de strafste odds als uw voorspellingen juist zijn.

Historie Club Brugge – RB Leipzig

Club Brugge heeft nog niet eerder tegen de Duitse ploeg gespeeld op Jan Breydel. De Bruggenaren wisten wel de heenmatch in de Red Bull Arena te Leipzig te winnen. Blauw-zwart zegevierde er met 1-2. Het is de vraag of de ploeg van coach Philippe Clement dit in Brugge nogmaals over kan doen.

Mocht het de Bruggenaren lukken om in eigen huis te zegevieren, dan is Club zeker van Europees voetbal na de jaarwende. De Brugse ploeg staat met vier punten op de derde plek. RB Leipzig is de nummer vier in het rijtje en heeft één punt. Paris Saint Germain is de nummer twee en Manchester City is de fiere leider in de poule.

Club Brugge begon de week met een verloren match bij KV Mechelen. Achter de Kazerne verloren de Bruggenaren met 2-1 va KVM. Ook RB Leipzig had weinig geluk voorbije weekeinde. De match op verplaatsing bij Hoffenheim werd met 2-0 verloren door de ploeg van coach Yesse Marsch.

Favorieten

Ondanks dat Club Brugge in Leipzig wist te zegevieren, is de Duitse ploeg licht favoriet voor dit duel. Club is de nummer drie in het rijtje van de Belgische Pro League en treedt thuis aan tegen de nummer zeven van de Bundesliga dat bij de bookmakers duidelijk zwaarder weegt.

Bovendien heeft RB Leipzig één van de topscoorders is de Champions League in de geleden. Christopher Nkunku staat met zijn vijf treffers op de derde plek van de topscoorderslijst. De Fransman maakte er tot nu toe net zoveel als Cristiano Ronaldo voor Manchester United en bevindt zich dus in straf gezelschap.

Odds Club Brugge – RB Leipzig

Laten we snel gaan kijken hoe de pre-odds dan ingedeeld zijn. De hoogste odd in het 1×2 spelsysteem wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt op Jan Breydel. U kunt dan maximaal x3.65 keer uw inleg terug verwachten bij de betere Belgische wedkantoren.

Een overwinning van Club Brugge staat op x3.50 keer uw inleg ingedeeld. Zoals al verklapt, de quotering voor winst van RB Leipzig is iets lager ingeschaald dan van Club. U krijgt gemiddeld x2.08 keer uw speelbedrag terug van de bookmakers als Blauw-zwart woensdag wint van de Duitse ploeg.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal kunt u straffe beloningen scoren bij de Belgische wedkantoren. Het enige dat u nodig heeft een een beetje voetbalkennis en wat geluk. Wilt u ook eens wedden op een Champions League match? Speel dan mee via Wedden op Sport en ontdek de beste deals die passen bij uw voorspellingen.

Club Brugge zal woensdag 26 november om 21:00 uur aftrappen op Jan Breydel tegen RB Leipzig. Tot die tijd kunt u inzetten in de pre-fase. Na dit tijgstip is wedden via live betting mogelijk. Ook daar zetten de Belgische wedkantoren ferme quoteringen tegenover. Hoe gaan de Bruggenaren het volgens u doen in deze loodzware match tegen het sterke RB Leipzig? Laat uw voetbalkennis uw verdiende bookmakersbonus zijn door mee te wedden op voetbal via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België