Champions League herneemt met terugmatches in achtste finales

Deze vrijdag en zaterdag worden nog een viertal terugmatchen gespeeld in de UEFA Champions League 2019 – 2020. Voor de wereldwijde corona-uitbraak werden nog wel de heenmatches gespeeld, maar de returns van deze vier matches worden nu pas afgewerkt. Met Manchester City – Real, Bayern München – Chelsea, Juventus – Olympique Lyon en FC Barcelona – Napoli spreken we over wel straffe affiches! Als u de uitslag via Wedden op Sport goed voorspelt, bent u deze vrijdag of zaterdag ook één van de winnaars. 

Historie

Nog even terughalen hoe het in februari de ploegen verging. Kevin De Bruyne stond met Manchester City tegenover Eden Hazard en Thibaut Courtois die met Real Madrid moesten buigen voor De Bruyne en co: het werd op 26 februari van dit kalenderjaar 1-2. Hiermee lijkt City zich een riante uitgangspositie te hebben verworven. Maar in de return, vijf maanden na dato, kan alles weer anders zijn in Etihad Stadium van The Cityzins.

Deze vrijdag treffen ook Juventus en Olympique Lyon elkaar. Rode Duivel Jason Denayer pakte verrassend uit door thuis met 1-0 te winnen van Juve, dat toen nog in hoogvorm verkeerde. Nu begin augustus mogen de Fransen het karwei proberen af te maken als ze op verplaatsing naar Turijn trekken. Daar zal de kersverse Italiaans kampioen alle middelen inzetten om de kwartfinales te halen. Er wacht dus een hete strijd op een warme vrijdagavond in Turijn. Met naar alle waarschijnlijkheid Cristiano Ronaldo als hoogste en belangrijkste krijgsheer. Aan onder meer Denayer de taak deze veldheer een halt toe te roepen.

Dries Mertens bracht op 25 februari zijn ploeg Napoli in een zetel door nog voor de theepauze de 1-0 binnen te werken. FC Barcelona kwam na de pauze echter terug via een goal van de Franse vedette Antoine Griezmann. Zodoende begint de match van deze zaterdag in Nou Camp met een 1-1 tussenstand.

Bayern München zal de tickets al geboekt hebben, want de 3-0 voorsprong die FC Hollywood in de heenmatch heeft opgebouwd tegen Chelsea FC zal men normaal gezien nimmer meer uit handen geven.

Favorieten

Met de tussenstanden in het achterhoofd is het niet vreemd dat Bayern München en Manchester City volgens de bookmakers momenteel de beste papieren hebben. Ook Juventus wordt nog altijd hoog aangeslagen. De kansen voor FC Barcelona zijn nog altijd groot, maar winst wordt minder evident gezien dan voordien. Mertens’ goal in de heenmatch speelt daar een grote rol in.

Voor de volledigheid: Atalanta Bergamo – Paris Saint Germain en RB Leipzig – Atletico Madrid zijn de reeds bekende kwartfinales in deze editie van de UEFA Champions League. Hun duels zijn reeds gepland voor 12 en 13 augustus aanstaande.

Odds

De quoteringen bij deze vier matches hebben een gelijkaardig patroon: de ploeg die in de heenmatch een voorsprong pakte, krijgt de laagste odds mee, de ploeg die moet terugkeren van een achterstand wordt van de hoogste odds voorzien. Zo zorgt een overwinning van Manchester City voor een bonus van x1,68 en ontvangen spelers die op Real Madrid gokken x4,10 keer het speelbedrag retour als de Koninklijke uit Madrid alsnog doorstoten naar de laatste acht.

Als u denkt dat de odds voor Real hoog zijn, moet u eens bij Juventus – Olympique Lyon kijken! Wanneer Lyon erin slaagt te winnen van De Oude Dame uit Turijn dan volgt er een bonusuitbetaling van gemiddeld x7,40 keer de inleg! Bij een gelijkspel is Juve alsnog uitgeschakeld, maar krijgen spelers op een draw x4,40 keer het aantal ingebrachte euro’s op de rekening bijgeschreven. Wint Juventus en plaatst de Italiaanse kampioen zich voor de volgende ronde? Dan staan de odds bij de wedkantoren momenteel gemiddeld op x1,40.

Gaat Dries Mertens erin slagen om FC Barcelona opnieuw over de knie te nemen? Dan ontvangen spelers die op Napoli hebben ingezet x4,75 keer hun inleg! Wordt het een gelijkspel (met wellicht zelfs extra time) dan ontvangt u bij een een juiste voorspelling x4,00 uw inleg. De bookmakers betalen x1,61 het speelbedrag uit als Barça in eigen huis orde op zaken stelt en deze match wint.

De minst spannende match is die tussen Bayern München en Chelsea. De Duitse formatie bleek een maatje te groot voor Lampard’s ploeg. In Londen werd het eind februari 3-0 voor de ploeg uit Beieren. Gaat Chelsea deze return toch winnen? Dan geldt er een uitkering van x6,80 keer uw inleg! Niet eerder vertoond dat een zege van Chelsea zo hoog werd ingeschaald!

Wedden op Voetbal

Bij het Wedden op Voetbal gelden dezelfde regels als bij elke sportweddenschap: bereid u goed voor alvorens geld in te zetten. De kans dat u geld verliest, wordt dan verkleind. Het lezen van bovenstaande voorbeschouwing gaat op zeker helpen, maar ook het bekijken van onze kennisbank kan u op weg helpen de juiste strategie toe te passen. Wedden op Sport hecht grote waarde aan spelplezier en dat wordt alleen bereikt als u meespeelt met geld dat u nergens anders voor nodig heeft. Wedden op Voetbal is dan bijna net zo leuk als naar het stadion trekken en aangezien dat nu even niet kan, is Wedden op Sport.be misschien wel het leukste alternatief om de Champions League te volgen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België