Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Een pak ferme odds bij Omloop het Nieuwsblad 2023

Er vallen een pak ferme odds te scoren bij het voorspellen van de winnaar in de Omloop het Nieuwsblad 2023. Na een lange winterperiode zonder wegkoersen in ons land gaat deze zaterdag de koers weer ontbranden. Wie wordt de opvolger van Wout Van Aert? Voorspel de Omloop het Nieuwsblad via Wedden op Sport en sprint naar straffe odds!

Historiek

De Omloop het Nieuwsblad stond jarenlang bekend als de Omloop het Volk. Sinds de Belgische krant ‘Het Nieuwsblad’ zich aan de wielerwedstrijd heeft verbonden is die naam vervangen door de huidige naam. De status van de koers bleef onverminderd hoog. Vooral in Vlaanderen lopen fans én renners warm voor deze race.

In de voorbije decennia zagen we met Philippe Gilbert (2006, 2008), Sep Vanmarcke (2012), Ian Stannard (2014, 2015), Greg Van Avermaet (2016, 2017), Zdenek Stybar (2019) en Wout Van Aert (2022) veel grote namen deze eendagskoers winnen. Daaronder ook een pak landgenoten, waardoor de verwachtingen bij de Belgische fans ook ditmaal hoog gespannen zijn.

Favorieten Omloop het Nieuwsblad 2023

De Vlaamse bookmakers die liefhebber zijn van de koers hebben voor deze editie van de Omloop het Nieuwsblad 2023 twee topfavorieten in gedachten: thuisrijder Arnaud De Lie en de Britse alleskunner Tom Pidcock.

Achter dit tweetal komt een grote groep outsiders. Die groep wordt aangevoerd door Ben Turner en Jasper Philipsen. Maar ook mannen als Magnus Sheffield, Tim Wellens, Jumbo Visma kopman Christophe Laporte en de Nederlander Dylan Baarle (ook Jumbo Visma) staan hoog gerangschikt bij de wielerbookmakers. Samen met Tiesj Benoot kunnen hij en Laporte het ploegspel gaan uitspelen.

Odds Omloop het Nieuwsblad 2023

De Belgische wedkantoren zetten de pre-race quoteringen ferm aan. De odds voor topfavorieten Pidcock en onze landgenoot De Lie staan op maximaal x6,00 keer het ingelegde bedrag dat is gestort bij het plaatsen van de SportsBet.

Als Jasper Philipsen naar een overwinning fietst, dan stijgen de odds in de pre-race fase al naar x11,00. Die quotering staat ook achter de naam van Turner. Sheffield en Wellens delen de x15,00 keer de inlegwaarde quoteringen, terwijl Ronde van Vlaanderen 2022 primus Van Baarle al x23,00 keer het ingelegde wedbedrag waard is bij de Vlaamse bookmakers.

Dat is al een pak meer dan bijvoorbeeld bij een weddenschap op een winnende Alexander Kristoff (voorbije week al primus) en de Belgen Victor Campenaerts (x21,00 ) en Tiesj Benoot (ook x23,00).

Wedden op Wielrennen

Bekijk de volledige lijst met favorieten, quoteringen en spelopties voor de Omloop het Nieuwsblad op de Wedden op Sport bookmakerspagina. Hier ziet u in één pagina alle odds en deals voor deze Belgische wielerkoers. Speel altijd veilig en verantwoord als uwen weddenschap met geld wordt geplaatst. Kies enkel voor betrouwbare bookmakers die u in onze lijst kunt terugvinden. Meer informatie nodig? Bezoek dan de Wedden op Sport kennisbank elders op deze website.

Scoren in de pre-race fase? Zet dan in voordat op zaterdag 25 februari de koers wordt verreden. Live gokken op deze wielerwedstrijd? Bezoek dan onze bookmakerspagina tijdens de koers en scoor op die manier bij het Wedden op Wielrennen! Wie weet ben u straks de primus aan de meet!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.