Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Evenepoel bookmakers favoriet in Giro d' Italia 2023

Onze eigen Remco Evenepoel is de meest logische primus voor de 106e Giro d’ Italia, zo stellen de wedkantoren in de aanloop naar de wielerronde vast. Hoewel er een pak schoon volk aan het vertrek zal staan deze zaterdag is de Belg torenhoog favoriet. Belangrijkste uitdager is Primoz Roglic. Voorspel de Giro d’ Italia 2023 rit- en eindwinnaars via Wedden op Sport en sprint naar de beste wieler odds! 

Historiek

In 1909 werd de allereerste Giro verreden. Thuisrijder Luigi Ganna won die koers en was daarmee de eerste van vele Italianen die deze wielerkoers op zijn naam schreef. De voorbije jaren zijn het echter vooral niet-Italianen die met de eer strijken in de Giro.

Vincenzo Nibali was in 2016 thuisrijder die op het hoogste treetje mocht klimmen. Sindsdien is de voertaal bij de winnaar vooral Spaans en Brits met eindzeges voor Chris Froome, Richard Carapaz, Tao Geoghegan Hart, Egan Bernal en Jai Hindley. Enkel Tom Dumoulin (Nederland) wist in 2017 dat patroon te doorbreken.

Favorieten Giro d’ Italia 2023

Wellicht dat er deze editie weeral een winnaar uit de Lage Landen komt postvatten op het hoogste treetje van het Giro podium, want Evenepoel steekt in ferme vorm en lijkt klaar om te gaan voor het roze. Volgens de bookmakers is hij alvast de grootste kanshebber om de roze trui naar Rome te brengen.

Roglic zal proberen hem de voet dwars te zetten. De Belgische Sportsbooks zien in de voormalig schansspringer ook de grootste concurrent voor Evenepoel. Outsiders voor de eindzege zijn Geraint Thomas, Jay Vine, oud-winnaar Tao Geoghegan Hart en Aleksandr Vlasov.

Odds Giro d’ Italia 2023

De Vlaamse wedbooks  die het Wedden op Wielrennen aanbieden, zetten de pre-race quoteringen voor Evenepoel op maximum van 1,70 keer het ingelegde speelbedrag.

Als Jumbo Visma met Roglic victorie kraait, dan zorgt dat voor een maximale bookmakers uitbetaling van 3,00 het ingevulde speelbedrag. Sportgokkers die inzetten op Geraint Thomas als eindwinnaar van deze 106e Giro d’ Italia kunnen daarmee tot maximaal x11,00 het wedbedrag scoren.

Zijn landgenoot Tao Geoghegan Hart staat in de boeken tegen een pre-race quotering van x12,00. Joao Almeida is maximaal 15,00 keer het inlegbedrag waard en Aleksandr Vlasov sluit het rijtje favorieten met een pre-race quotering voor eindwinst in de Giro van maximaal x17,00.

Wedden op Wielrennen

Check de Wedden op Sport.be bookmakerspagina voor een overzicht van alle actuele odds en deals voor deze Ronde van Italië 2023. Spelen op de koers maakt het volgen nog een pak spannender. Heeft u goesting en denkt u dat uw favoriet niet gaat ontgoocheling tijdens deze Giro d’ Italia 2023? Pak dan ferm uit met een weddenschap op uw favoriet! Wie weet bent u straks in Rome één van de winnaars!

De Giro d’ Italia start op zaterdag 6 mei met een individuele tijdrit. De driewekelijkse ronde finisht op zondag 28 mei in Rome met een rit in lijn. Dagelijks kan er worden ingezet op de ritwinnaar. En elke dag passen de Belgische wedkantoren de outright odds voor eindwinst aan. Dit op basis van het dan geldende algemene klassement. Check dus dagelijks Wedden op Sport.be en scoor met Wedden op Wielrennen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.