Ferme odds bij Players Championship Finals 2021

Voordat eind december het WK Darts ontbrandt, wordt er eerst nog gestreden om de titel in de Players Championship Finals 2021. Onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh is één van de topkandidaten om de eindwinst te pakken in het Engelse Minehead. Voorspel de uitslagen van de Players Championship Darts 2021 en scoor bij Wedden op Sport

Historiek Players Championship Finals

In 2009 was Phil Taylor de beste door de Schot Robert Thornton met 16-9 te verslaan. Paul Nicholson won in 2010 door met 13-11 af te rekenen met Mervyn King. In 2011 pakte Taylor zijn tweede eindzege en in 2012 voegde hij daar een derde titel aan toe.

Michael van Gerwen liet in 2013 voor het eerst van zich horen tijdens dit toernooi. MVG versloeg Taylor in de finale van dat jaar met 11-7. Gary Anderson onttroonde onze landgenoot in 2014, maar in 2015 pakte Van Gerwen zijn kroon terug. Deze zou hij vervolgens drie jaar lang ophouden, want ook in 2016 en 2017 werd hij de primus.

In 2018 was Daryl Gurney aan het feest, maar in 2019 en 2020 was Van Gerwen weeral de beste waardoor onze noorderbuur vrijdag 26 november als titelverdediger het toernooi aanvangt.

Favoriet Players Championship Finals 2021

Sinds 2016 mogen de beste 64 spelers van de PDC Players Championship Order of Merit mee doen aan dit toernooi. Tussen 2009 en 2016 bestond de opzet van dit toernooi uit de 32 beste darters.

Regerend wereldkampioen Gerwyn Price verkeert in zeer goede vorm. Price won vorige week de Grand Slam of Darts en wordt door de bookies dan ook als belangrijkste kandidaat om primus te worden aangemerkt. Titelverdediger Michael Van Gerwen volgt hem op de voet.

Jonny Clayton staat een pak verderop in de bookmakers polls. Ook Peter Wright moet vanop een vierde plaats toezien hoe Price en Van Gerwen de topfavorieten zijn.

Onder de dark horses van dit toernooi zit ook onze landgenoot Dimitri Van den Bergh. Hij staat daar onder meer samen met de Engelsman Rob Cross, de Portugees José de Sousa en Michael Smith. Nathan Aspinall is ver weggezakt en komt pas daarachter. Kim Huybrechts is namens ons land ook van de partij, maar staat (ver) in de middenmoot bij de Belgische wedkantoren waar u op darts kunt inzetten.

Odds

Belgische dartpunters die gokken op Price ontvangen maximaal x4,50 keer hun inleg als The Iceman eindwinnaar wordt. Een winnende weddenschap op de Hollandse Held Van Gerwen zorgt voor een winstbonus die oploopt tot maximaal x5,50 keer uw inleg.

Gaat u voor eindwinst van Clayton? Dan speelt u mee voor een maximale uitkering van x7,50 keer de gekozen inleg. De maximale winstbonus bij eindwinst van Wright ligt op x11,00 het gekozen wedbedrag. Onze landgenoot Van den Bergh levert in de pre-tournament fase maximaal x17,00 uw inleg op. Hij voert daarmee hij rijtje outsiders aan. Na de Belg schieten de odds nog een pak verder omhoog. Check onze website voor alle actuele deals.

Wedden op Darts

Check ook onze voorbeschouwingen, kennisartikelen en uitgelichte bookmakers voor het succesvol online Wedden op Darts. Heeft u alle informatie die u benodigd heeft? Zet dan in via onze bookmakerspagina en ontdek de ferme odds die gelden bij Ladbrokes Players Championships Finals 2021.

Gooit u deze zondag de winnende pijl met uw voorspelling? Vergelijk de diverse deals en odds op Wedden op Sport.be. En doe vandaag nog een gooi naar de winst bij de Belgische wedkantoren!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België