Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Ferme odds bij Roland Garros 2023

The French Open moet op zoek naar een nieuwe gravelkoning, nu Rafael Nadal forfait heeft gegeven aan de 2023 editie. Het zal niet evident zijn om Nadal te doen vergeten, maar Carlos Alcaraz heeft al een pak credits verdiend in het voorbije tennisseizoen. Ook tijdens Roland Garros 2022 zal de Spanjaard zijn landgenoot snel doen vergeten. Alcaraz is niet alleen de huidige mondiale nummer één, hij is ook topfavoriet! Voorspel Roland Garros 2023 en speel mee via Wedden op Sport.be!

Historiek

Het verhaal van van Roland Garros vangt aan in het jaar 1891. Toen  werden de eerste Franse nationale tenniskampioenschap gehouden. In 1928 werd het nieuw gebouwde stadion postuum vernoemd naar de Franse vliegenier en oorlogsheld Eugène Roland Garros (1888-1918).

Gewoonlijk is vrijwel de hele mondiale tennistop op dit toernooi vertegenwoordigd. Het programma omvat mannen- en vrouwenenkelspel, mannen- en vrouwendubbelspel, gemengd dubbelspel en een juniorentoernooi. Ook zijn er toernooien voor mannen- en vrouwen rolstoelenkel- en dubbelspel en voor de quads. Er wordt gespeeld op gravel. De accommodatie biedt plaats aan ongeveer 38.000 toeschouwers. De drie grootste speelvelden zijn Court Philippe-Chatrier (Centre Court), Court Suzanne-Lenglen en Court Simonne-Mathieu.

Favorieten Roland Garros 2023

Nu Nadal er niet is, staan er dit jaar andere favorieten op die in Parijs kans maken op de eindzege. De online bookmakers zetten hun geld op het Spaanse wonderkind Alcaraz. Na het ATP toernooi in Rome is hij de mondiale nummer 1 op de tenniswereldranglijst en dus mag hij zichzelf de beste tennisser ter wereld noemen. Hoe doet hij het op het gravel in de Franse hoofdstad?

De voormalige nummer één Novak Djokovic mag natuurlijk niet ontbreken bij de mogelijke primussen in Parijs. Hij staat bij de meeste Vlaamse Sportsbooks die tennismatches aanbieden op een tweede plek. Vlak achter hem is het dringen geblazen. De verschillen zijn daar niet groot, dus valt er veel te winnen voor tennispunters. Onder meer Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas en Jannik Sinner komen naar voren als kandidaat eindwinnaars.

Odds Roland Garros 2023

Er zijn dus twee topfavorieten. Hun outright quoteringen staan dan ook het scherpst. Winst van Alcaraz zorgt voor een maximale uitbetaling van x2,50. Maar ook dit is al bijzonder hoog ingeschaald.

Pakt Djokovic de eindzege in Parijs? Dan stijgen de quoteringen door naar een maximum van x3,25 keer het gekozen wedbedrag. En daarna gaat het helemaal hard. Holger Rune is de nummer drie bij de goksites. Een toernooizege van hem levert tot maximaal x9,00 de inleg op.

Het speelbedrag dat wordt ingezet op toernooiwinst van Daniil Medvedev wordt zelfs 11,00 zoveel waard als hij de finale weet te winnen van Roland Garros 2023.

Tallon Griekspoor is na de vroege uitschakeling van Botic van de Zandschulp de hoop in bange tennisdagen voor het Nederlandse contigent. De bookmakers hebben echter weinig vertrouwen in een eindzege van hem. De odds staan momenteel op 3000,00 keer het ingelegde speelbedrag!

Wedden op Tennis

Check de Wedden op Sport overzichtspagina voor alle actuele odds en deals voor de partijen die de komende dagen op The French Open worden gespeeld. Bekijk daar ook de diverse spelopties en quoteringen voor eindwinst. Deze worden dagelijks aangepast.

Speel veilig en verantwoord en kies alleen voor de wedkantoren met een Belgische goklicentie. Wedden op Sport heeft in het overzicht dan ook alleen legale bookmakers opgenomen. Inzetten voor de eindwinnaar van Roland Garros? Laat uw voorspelling achter vóór zondag 19 juni, want op die dag wordt de finale afgewerkt in Parijs. En wie weet scoort u de winnende deal door te Wedden op Tennis!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.