Halve finale UEFA Nations League: pakt België finaleticket tegen Frankrijk?

Deze week komen veel landenteam in actie voor de WK kwalificaties. De Rode Duivels doen hier deze week niet aan mee, maar spelen deze donderdag de halve finale van de UEFA Nations League. Pakt België een finaleticket van Frankrijk? De bookmakers op Wedden op Sport zien kansen voor de ploeg van bondscoach Roberto Martinez. Wat voorspelt u? 

Historiek België – Frankrijk

De Nations League groepsfase verliep voor beide landenteams soepel. De Rode Duivels speelden in Groep 2 tegen Denemarken, IJsland en Engeland. Van de eerste twee landen werd er tweemaal gewonnen. Van Engeland werd in Londen verloren met 2-1, maar de thuismatch leverde wel drie punten op in de poule. In Stadion Den Dreef te Heverlee werd het 2-0 tegen The Three Lions.

Frankrijk speelde in Groep 3 met Portugal, Kroatië en Zweden. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps won alle matches in de groep behalve de thuismatch tegen Portugal. Die werd een gelijkspel 0-0 in Stade de France te Parijs.

België en Frankrijk speelde voor de laatste keer in 2018 tegen elkaar. Dit was toen de halve finale van het WK. Frankrijk won die match met 1-0 van de Rode Duivels en wist ook de finale te winnen met 4-2 van Kroatië. Verder speelden de Belgen deze eeuw alleen maar oefenduels tegen Les Bleus. Opmerkelijk is dat België twee van die ontmoeting won. Twee duels werden een gelijkspel en eenmaal zegevierde de Fransen van België.

Favoriet

Beide teams behoren tot de beste van Europa en dat weten de bookmakers maar al te goed. Er is dus geen echt favoriet van deze halve finale van de Nations League. Wel boekte de Rode Duivels in de laatste matches wat sterker dan de Fransen en dat zegt natuurlijk ook heel wat, maar wie er het sterkste zal zijn in het Allianz Stadion te Turijn blijft natuurlijk altijd gissen.

Odds België – Frankrijk

De online bookmakers weten de quoteringen winstgevend in te delen voor de halve finale van de Nations League. De hoogste odd die voor deze match staat genoteerd in het 1×2 spelsysteem wordt uitgekeerd bij een gelijkspel. Uw speelbedrag wordt gemiddeld x3.10 keer uw wedbedrag waard.

Een zege van België staat iets hoger ingeschaald dan een zege van Frankrijk. U kunt maximaal x2.95 keer uw speelbedrag verdienen als de Rode Duivels winnen. Een zege van Frankrijk is goed voor een straffe beloning van x2.36 keer uw speelbedrag. Check ook de quoteringen voor live betting en misschien kunt u wel een ferme combideal maken met uw favoriete bookmaker.

Wedden op Voetbal

Er wordt deze week volop gegokt op de halve finales en finale van de Nations League, maar Wedden op Voetbal is deze week ook hot tijdens de WK kwalificatiematches van vele landenteams. U kunt bij Wedden op Sport altijd wel een weddenschap doen. Of het nu de Rode Duivels zijn die in actie komen of een anders landenteam. De bookmakers staan altijd voor u klaar met hoge odds en leuke speltypen.

Wilt u een voorspelling doen op de halve finale van België – Frankrijk? Dan doet u er goed aan dit voor donderdag 7 oktober 20:45 uur. Na dit tijdstip kunt u nog live wedden op de Rode Duivels in het Allianz Stadion te Turijn. Wilt u ook een deal maken met uw bookmaker voor de andere halve finale van de Nations League. Italië – Spanje wordt woensdag 6 oktober om 20:45 uur in het San Siro te Milaan gespeeld. De winnaar van dit duel neemt het zondag 10 oktober op tegen de winnaar van België – Frankrijk. Zijn het de Rode Duivels die gaan strijden om de titel of winnen de Fransen? Voorspel de match en ga voor de hoogste (pre-)odds!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België