Halve finales Belgische beker zorgt voor verdeelheid bij bookmakers

Deze week worden de halve finales in de Belgische beker afgewerkt. Zulte Waregem speelt thuis tegen Club Brugge en FC Antwerp gaat op verplaatsing naar KV Kortrijk. Wie worden de finalisten van het bekertoernooi 2019 – 2020? Wedden op Sport heeft mooie deals met diverse bookmakerskantoren, waardoor Wedden op Voetbal extra leuk wordt! Maar we beginnen met het herbekijken van een stukje geschiedenis.

Historie

Voorbije speelronde in de beker werd er door Club Brugge en Zulte Waregem op Jan Breydel gespeeld. Dit mondde uit in een 1-1. Club Brugge nam de leiding dankzij Mats Rits, die in minuut 54 de scoorde openende. Zes minuten nadien wisten de bezoekers brutaal de 1-1 binnen te werken. Aanvaller Saido Berahino raakte het net achter Simon Mignolet en tekende daarmee voor de eindstand.

In de andere bekermatch werd het ook 1-1 in de heenmatch. In het Bosuil Stadion scoorde de ploeg van trainer Yves Vanderhaeghe als eerste. Jovan Stojanovic was de gevierde man aan de kant van KVK. In de 82ste minuut antwoorde FC Antwerp middels een treffer van Dieumerci Mbokani.

Favorieten

Na de dubbele draw in de heenmatches lijken de ploegen die in de return thuis spelen in het voordeel. Club Brugge en KV Kortrijk zijn bij de meeste bookies dan ook de favorieten voor een plekje in de eindstrijd van de Belgische beker. FC Antwerp maakt volgens de wedkantoren nog de meeste kans om als bezoekende formatie door te dringen naar de finale.

Odds

Een zege van Brugge levert bij Wedden op Sport gemiddeld x1.36 keer uw inleg op. Als Zulte Waregem boven zichzelf uitstijgt, dan zullen ze op Jan Breydel zeker en vast ontgoocheld zijn, maar spelers die bij Wedden op Sport inzetten op Essevee zullen dan juichen, want de gemiddelde odd staat op x6,00 uw inleg. Een gelijkspel na de reguliere speeltijd betekent verlenging en zorgt voor een mooie odd: x5.00 keer het ingelegde speelbedrag.

De hoogste beloning bij Kortijk – Antwerp is x3.50 keer de inleg. Deze kunt u verwachten als het woensdagavond in het Guldensporen Stadion een gelijkspel wordt. Speelt u via Wedden op Voetbal op een zege voor Kortrijk? Dan staat er met x3.40 keer de inleg ook een mooie odd voor u klaar. Denkt u dat Bölöni met zijn team aan het langste eind trekt? Zet dan in op een overwinning van Royal Antwerp en ontvang uw inleg x1.95 keer terug als The Great Old doorstoot naar de finale van de Belgische beker. Maar let op: er heerst verdeeldheid bij de bookmakers, soms vindt u ook bonussen voor winst van Antwerp die een pak hoger liggen dan de gemiddelden die we hierboven tonen! Maar daar liggen de odds voor Kortrijk en een draw dan weer al een pak lager. Zoek dus naar de juiste odds als u van plan bent mee te spelen.

Wedden op Voetbal

De Belgische beker is bijzonder populair bij de voetbalvolgers in ons land. Dat merken we bij Wedden op Sport aan het aantal weddenschappen hierop. Wedden op Voetbal is dan ook extra leuk als er hoe dan ook een winnaar moet komen, zoals dat in de bekermatches het geval is. Bovendien wordt er in de terugmatchen al begonnen met een uitslag uit de heenmatch. Hierdoor zijn de onderlinge verhoudingen gemakkelijker in te schatten dan bij een willekeurige Jupiler Pro League match. Ga naar onze bookmakerspagina voor alle actuele odds, maar overspeel uw hand niet. Gokken op voetbal kan immers ook geld kosten!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België